Pozele de tip selfie pot fi periculoase

Nu este prima oara cind va avertizez sa aveti grija cum si unde faceti o poza de tip selfie, ca sa nu aveti parte de accidente, sau mai grav, asa cum a patit un turist japonez, aflat in India si care in timpul vizitei celebrului Taj Mahal a decedat in timp ce isi face un selfie!

selfie pot fi periculoase
avertizare selfie

Turistul japonez, in virsta de 66 de ani a murit, iar una din persoanele care il insoteau a fost ranita, dupa ce au cazut pe scari in timpul unui selfie la Taj Mahal.

selfie hidrobicicleta lac titan bucuresti
selfie – hidrobicicleta IOR

Pina in prezent, la data publicarii acestui post, numarul celor care au murit din cauza ca si-au facut selfie fara sa fie atenti a ajuns la 12!
Patru dintre oamenii care au murit pentru ca si-au facut selfie-uri nepotrivite au cazut, la fel ca japonezul de mai sus.

Vezi si: To Selfie or not to Selfie?

Altii au fost loviti de tren, fie pentru ca si-au dorit o poza cu un tren, fie pentru că voiau sa se fotografieze facand ceva periculos.

cind sa nu faci selfie
cind sa nu faci selfie

Un tinar din Houston s-a impuscat accidental in cap si din pacate mortal, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu o arma.

Selfie-urile au ajuns sa fie interzise in mai multe locuri, iar in altele au fost luate masuri de preventie impotriva lor.
Organizatorii Turului Frantei sunt si ei ingrijorati in conditiile in care fanii se mai aseaza uneori in mijlocul drumului pentru a-si face poze cu ciclistii venind din spate.

Nu degeaba Ministerul de Interne din Rusia a initiat aceea campanie de atentionare cu privire la riscurile la care se expun cei care isi fac un selfie, fara sa fie atenti la ce se intampla in jurul lor. Ei au publicat o brosura in care avertizeaza ca pozele de tip selfie „te pot costa viata”, indemnandu-i pe pasionatii de autoportrete sa fie atenti la margini, arme, animale periculoase, trenuri sau linii de inalta tensiune.

campanie selfie ministerul de interne al rusiei
avertizare selfie – Ministerul de Interne Rus

2 thoughts on “Pozele de tip selfie pot fi periculoase”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.