Pregatiri pentru Black Friday 2013

Deja au inceput sa fie anuntate primele intentii de reduceri pentru aparatura si accesorii foto cu ocazia Black Friday 2013.Spun intentii pentru ca deocamdata nu sunt precizate exact promotiile; suntem tinuti in suspans!

reduceri nikon
Black Friday de la Nikon

De exemplu pentru reducerile de pina la 50% la aparatele si obiectivele profesionale (cu alte cuvinte alea mai scumpe!) Nikon si la accesoriile Lowepro, Velbon, Sandisk, Lexar, Marumi si Joby trebuie sa va abonati la newsletter.

Abonarea la newsletter se face pe pagina oficiala si din cite am observat promotiile vor incepe chiar din 1 noiembrie 2013.

Apropo Black Friday are loc 29 Noiembrie 2013, adica intr-o zi de vineri ca de asta se numeste si Vinerea Neagra 🙂

Dar cum pentru fotografie mai trebuie si alte “instrumente”, de exemplu: calculatoare, monitoare, laptopuri, tablete, imprimante, smartphone-uri, etc va aduc la cunostinta si propunerea magazinului Koyos.ro

reduceri de la koyos.ro
Black Friday 2013 de la Koyos.ro

Ei in poza au scris ca nu costa nimic, dar de fapt SMS-ul la numărul de telefon 7415, cu mesajul “Vreau BF2 SMS-ul costa 5 Euro + TVA si este valabil in retele Vodafone si Orange.Daca am inteles eu bine aceasta suma va fi restituita participantului ulterior, sub forma unui cupon de reducere in valoare de 29 RON inclusiv TVA, ce va putea fi aplicat la orice comanda de minim 800 RON in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014. Utilizarea acestui cupon de reducere este independenta de achizitia unui produs din oferta de Black Friday (29 Noiembrie 2013).
Daca inca mai sunteti interesati pagina oficiala poate fi accesata dind click aici.

Alte sfaturi legate de Black Friday am scris aici si in mod sigur este bine sa cititi si lista cu idei de cadouri pentru pasionatii de fotografie.

One thought on “Pregatiri pentru Black Friday 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.