Prima tabara de fotografie pentru bloggeri

Foto Union si Nikon au placerea sa anunte organizarea primei tabere de fotografie dedicata exclusiv bloggerilor si celor interesati de social media, ce va avea loc in perioada 10-13 mai 2012.

times new roman
graffiti

Initiativa se adreseaza persoanelor ce utilizeaza fotografia zilnic pentru a-si sustine vizual articolele pe blog, pe teme diverse, in special urbane, dar si celor care isi documenteaza munca sau pasiunea cu imagini executate cu camere accesibile (compacte, bridge, DSLR entry level).

drmax.ro/

Lectorii Cristian Sutu si Radu Badoiu vor aborda teme ca reportajul urban, arhitectura, portretul si fotografia de natura/peisaj si vor discuta despre functionarea unui aparat foto, descifrarea misterului expunerii corecte si al focalizarii (diafragma, timp de expunere, compensarea expunerii, masurare spot/matriciala), evitarea subiectelor banale, relatia cu lumina, urmarirea si surprinderea momentului decisiv si editarea necesara si suficienta pentru expunerea in mediul online.

Nikon va pune la dispozitia tuturor participantilor echipament fotografic, iar cele mai bune imagini vor fi premiate cu un aparat foto. In plus, atat nikonisti.ro, cat si fotounion.ro vor gazdui galeriile de imagini realizate pe parcursul taberei.

Ca locatii, se vor realiza imagini in orasul Brasov, in jurul pensiunii Perla Ciucasului, dar si in zona Sirnea.

Taxa de participare: 400 lei (include toate serviciile de cazare, masa si transport )

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Pina pe 7 mai, aveti ocazia sa va inscrieti urmand urmatorii pasi:

1.Trimiteti mail la vreau@fotounion.ro cu subiectul TFB1. In continutul mesajului indicati blogul dumneavoastra sau, eventual, o scurta descriere a activitatii in online.

2. Veti primi un raspuns de confirmare in care veti primi indicatii cu privire la modalitatea de plata a avansului de 200 de lei.

3. Trimiteti confirmarea platii la vreau@fotounion.ro.

4. Sunteti inscris in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.