Printing Show cu Canon imagePROGRAF iPF6300

Sambata 3 martie 2012 in sala expozitionala din showroom-ul F64 a avut loc vernisajul expozitie foto semnata Calin Stan. Toate imaginile expuse au fost tiparite cu Canon imagePROGRAF iPF6300.
De exemplu fotografia de mai jos a fost printata cu Canon imagePROGRAF iPF6300 pe hartie portrait canvas 320g/mp:

expozitie foto
calin stan

Dispunand de noul sistem de cerneala cu pigmenti in 12 culori Canon LUCIA EX, iPF6300 asigura o acuratete foarte buna, culori bogate si ofera profesionistilor artelor grafice flexibilitate exceptionala.

panou comanda
ipf6300

Chiar daca eu am ajuns la finalul evenimentului reprezentantii Canon erau inca prezenti si au fost amabili si au printat o poza pe care am realizat-o acolo pe loc si in graba cu aparatul meu Nikon D90 cu obiectivul Sigma 17-50mm f/2.8 DC EX HSM OS la diafragma 5.6, timp de expunere 1/15, ISO 1600 si auto white balans:

poza printata
martisor
profil de culoare
profil hartie
inkjet large format printer
printare
imprimare poza
imprimare

Margelele si martisorul in forma de aparat foto apartin Alinei Marin. Multumesc pentru ajutor!
Pentru ca nu puteti vedea poza mea printata pe hartie la marime A3, trebuie sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca arata foarte bine! Sau puteti merge la F64 si sa analizati pozele expuse.
Parerea mea este ca noul sistem de cerneala cu pigmenţi in 12 culori LUCIA EX isi face bine treaba iar calitatea printari este foarte buna. In plus acest sistem de cerneala cu pigmenti LUCIA EX este dublat de o tehnologie imbunatatita de procesare a imaginii pentru a oferi o gama larga de culori, gradatii fine, efect metalizat redus si materiale imprimate rezistente la zgarieturi.

Mai jos este un alt test cu pozele altui participant la eveniment si din cate am inteles autorul pozelor a fost multumit de calitatea printului:

Daca sunteti interesati de achizitionarea unei astfel de imprimante si pentru ca la F64 inca nu este disponibila va recomand Cel.ro la care aveti reducere daca folositi codul WGJT8KHM.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.