Programul gratuit Lumix Tether iti permite acum sa folosesti un aparat foto Panasonic ca webcam

Panasonic anunță lansarea aplicației Lumix Tether for Streaming care te va ajuta să folosești un aparat foto ca webcam. Panasonic Lumix Tether este disponibil ca versiune beta, deocamdată doar pentru sistemul de operare Windows 10.

program gratuit Lumix Tether for Streaming aparat foto pasanasonic ca webcam
Lumix Tether for Streaming – aparat foto Panasonic ca webcam

Lumix Tether for Streaming este derivată din versiunea 1.7, căreia i s-a adăugat o opțiune de afișare suplimentară pentru situațiile în care această aplicație este utilizată pentru streaming live.
Această opțiune ajută utilizatorii aparatelor foto Panasonic să le folosească pentru streaming. Panasonic este al 3-lea producător după Canon link și Fujifilm care anunță acest tip de software.

Panasonic Lumix G9 poza lcd mobil
lcd rabatabil Panasonic Lumix G9 – webcam cu programul gratuit Lumix Tether for Streaming

Aplicația “LUMIX Tether” a fost inițial concepută pentru fotografierea telecomandată când aparatul foto este conectat la pc/laptop prin USB, dar interfețele grafice pentru setarea zonei de focus cât și panourile de control sunt afișate pe PC concomitent cu imaginile captate. Aceste elemente grafice devin totuși un impediment în situația în care aplicația este utilizată pentru o transmisiune în direct (live streaming). Astfel a fost adăugat modulul LUMIX Tether for Streaming (Beta) care permite afișarea exclusiv a imaginii captate, facilitând preluarea ei de către aplicațiile separate de streaming.

f64.ro

Richard Wong prezintă cum poate fi folosită aplicația Lumix Tether for Streaming, astfel încât poți folosi un aparat foto Panasonic ca webcam:

Această versiune a aplicației, care este în dezvoltare, nu oferă garanție în utilizare și nici asistență. Poate fi descărcată de pe acest site
Programul Lumix Tether for Streaming este compatibil cu aparatele foto Panasonic GH5, G9, GH5S, DC-S1, DC-S1R și DC-S1H.

Citește și: Chestionar pentru alegerea obiectivelor Panasonic

Spre deosebire de Canon EOS Webcam Utility și FUJIFILM X Webcam Support, programul Panasonic Lumix Tether for Streaming face doar streaming, așa cum de altfel indică chiar numele, pentru videoconferință trebuie să folosiți suplimentar și program de genul Open Broadcaster Software (OBS)

Mai multe informații despre Panasonic Lumix Teher găsiți pe blogul lumixexperience.panasonic.co.uk

Echipamentele Panasonic sunt disponibile în Romania la F64 (au o campanie de reduceri) sau la emag

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought on “Programul gratuit Lumix Tether iti permite acum sa folosesti un aparat foto Panasonic ca webcam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.