Proiectorul Epson EB-1410Wi

Cu ocazia lansării noilor imprimante Epson am văzut şi proiectorul Epson EB-1410Wi

proiector epson
Epson EB-1410Wi

Proiectorul Epson EB-1410Wi este destinat sălilor de conferinţe fiind un singur echipament ce îndeplineşte sarcinile a trei sau patru echipamente. Acest model de 3.100 de lumeni combină rolurile proiectoarelor pentru distanţe ultra scurte cu cele ale tablelor albe interactive şi ale flipchart-urilor de hârtie într-un sistem multifuncţional integrat.

proiector epson
Epson EB-1410Wi

Simplu şi uşor de utilizat, EB-1410Wi are o bară de instrumente intuitivă pe ecran şi caracteristici avansate pentru prezentări flexibile.
Prin conectarea modelului EB-1410Wi la un computer, utilizatorii pot opera aplicaţii software cu ajutorul creioanelor interactive în acelaşi mod în care ar face acest lucru cu mouse-ul şi pot, de asemenea, să adnoteze digital proiecţia. Datorită dimensiunii ecranului de până la 100 inci, o videoconferinţă cu surse multiple poate fi afişată pe un ecran împărţit în acelaşi timp cu prezentarea, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte dimensiunea imaginii.

Caracteristicile avansate ce includ interactivitatea Wi-Fi şi utilizarea concomitentă a două creioane sporesc potenţialul creativ al întâlnirilor. O singură imagine poate fi adnotată de la distanţă, prin intermediul funcţiei pentru locaţii multiple, permiţând conectarea simultană prin reţea a unui număr maxim de patru proiectoare.

creion interactiv
creion interactiv

Interactivitatea fără utilizarea unui PC permite utilizatorilor să adnoteze proiecţiile de la o serie de dispozitive, cum ar fi dispozitivul de vizualizare Epson sau un dispozitiv USB, fără conectare la PC. Dispozitivele inteligente şi tabletele sunt, de asemenea, simplu de conectat, prin intermediul aplicaţiei iProjection.

În modul Whiteboard (tablă albă), pot fi încărcate şi revizuite adnotările de la întâlnirile anterioare sau pot fi create adnotări noi. EB-1410Wi are o capacitate de până la 50 de pagini per întâlnire, iar instrumentele intuitive precum „undo” (anulare) ajută la rectificarea instantanee a greşelilor. Adnotările pot fi salvate sau partajate în reţele de birou, pe dispozitive USB sau prin e-mail. Compatibilitatea cu imprimantele de birou1, cum ar fi cele din seria Epson WorkForce Pro, permite, de asemenea, imprimarea cu uşurinţă a adnotărilor.

EB-1410Wi este echipat cu protocoale solide de securitate2 pentru wireless, iar accesul dispozitivelor USB poate fi dezactivat pentru a se conforma politicilor corporative de securitate a informaţiilor.

. 1 Emulări compatibile: PCL6, ESC/P-R, ESC/Page, ESC/Page-Color 2 Securitate wireless cu WPA/WPA2-PSK, WPA/WPA2-EAP. (Tip EAP acceptat: PEAP, PEAP-TLS, EAP-TLS, EAP-Fast, LEAP.)
Mai multe date tehnice găsiţi pe site-ul oficial

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.