Reducere pentru Fuji X20 si tombola “Fie ca lumina sa fie gratis”

Mai spuneam eu pe aici pe blog ca initial, de Black Friday, am urmarit pretul pentru aparatul foto digital Fuji X20, dar din pacate la prima runda a Vinerii Negre nici nu a intrat, iar la runda doi a intrat cu o reducere prea mica, asa ca am preferat sa-mi cumpar alt aparat foto.

blitz fuji x20
blitz

Totusi daca sunteti in cautarea unei camere foto compacte peformante Fuji X20 s-ar putea sa fie raspunsul. Pentru detalii va rog sa cititi in continuare.

Pina la 29 aprilie 2014 Fuji X20 beneficiaza de o reducere de 345 lei, pretul final fiind 1.954 lei. Ei eu am avut la test Fujifilm X20 (cum este el numit oficial), iar parerile mele pot fi citite aici.

Cum am mentionat inca de la inceput eu l-as fi cumparat de Black Friday daca ar fi avut o reducere mai substantiala. Fuji X20, mai ales modelul negru, este foarte potrivit pentru fotografia de strada (street photography) si nu numai. Aminteam de varianta neagra, pentru ca la test eu am avut modelul argintiu, iar acesta atragea imediat atentia celor din jur; de fapt cineva ma intreba daca est cumva un aparat foto Leica (adica acesta) !

Fuji Finepix X20
Fuji X20

Ca accesorii de stricta necesitate, recomandat ar fi un card de memorie SanDisk Extreme 32GB 80MB/s, un acumulator de rezerva Eneride 373520 (acumulator replace Fuji NP-50) si o geanta sau un toc.
Fujifilm X20 are si patina de blit, asa ca daca este cazul puteti cumpara si unul din cele doua blituri disponibile (modelul mai simplu si mai ieftin Fuji EF-20, sau modelul performant Fuji EF-42).

Daca va veti hotarit sa cumparati un Fuji X20, care nu va v-a dezamagii, nu uitati sa participati si la tombola “Fie ca lumina sa fie gratis”. Premiul acestei tombole, care se desfasoara pina la 20 aprilie a.c., este plata facturii la lumina timp de un an (pina in suma de 1500 lei)! Regulamentul tombolei “Fie ca lumina sa fie gratis” poate fi citit aici , iar la tombola respectiva participa si alte produse din magazinul F64.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.