Reduceri de Black Friday pentru aparate foto si accesorii

Va anuntasem deja ca si magazinul F64 va participa la “operatiunea” Black Friday, dar astazi, datorita comunicatului de presa, aceasta participare a devenit oficiala.
Astfel, pe 23 Noiembrie, magazinul pregateste reduceri de pana la 50% pentru aparatele foto si accesorii.

reduceri de pret
reduceri

Reducerile se vor aplica atat aparatelor foto din categoria compactelor, cat si DSLR-urilor si aparatelor profesionale high-end. Totodata, se vor aplica reduceri si la aparate foto mirrorless, una dintre categoriile de echipamente cele mai cautate datorita dimensiunilor compacte si performanţelor excelente, tot mai apropiate de cele ale DSLR-urilor. Promotii vor fi si la trepiede, lumini de studio, obiective si alte accesorii utile fotografilor, fie ei amatori sau profesionisti.

Black Friday la F64 Studio sunt incluse echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata și Think Tank Photo.

Campania Black Friday la F64 Studio va incepe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 și se va prelungi și in week-end, pana duminica, 25 noiembrie, ora 23:59.

Eu sper ca sunt pregatiti si nu vor patii ce au patit altii anul trecut, asa cum scrie si in articolul “Black Friday made in România revine”, autor Adrian Ungureanu

fotostefan

One thought on “Reduceri de Black Friday pentru aparate foto si accesorii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.