Repetitii pentru parada militara de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României

Anul acesta est prima dată când parada militară de Ziua Naţională nu se desfăşoară la Arcul de Triumf, deoarece monumentul este în reparaţii. Aşa că nu am ratat repetiţiile care au avut loc loc sâmbătă, 29 noiembrie, în Piaţa Constituţiei (Bulevardul Libertăţii), încă de la ora 08:00 (touşi eu nu am mers acolo chiar aşa de dimineaţă!).

parada militara 1 decembrie bucuresti
pregatiri parada militara 1 decembrie 2014

Anul anul acesta la parada militară de luni 1 Decembrie organizată cu ocazia Zilei Naţionale începe la ora 11:00 şi se va desfăşura în Piaţa Constituţiei şi vor participa peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Protectie şi Pază (SPP).

repetitii parada militara bucuresti
repetitii parada 1 decembrie
tanc romanesc parada militara
la tanc

f64.ro

Din câte am aflat la fel ca anul trecut, vor fi prezenţi şi militari din Franţa, Polonia, Republica Moldova, Turcia şi Statele Unite ale Americii.

tancuri piata constitutiei bucuresti
spre piata constitutiei

Spre seară, începând cu ora 18.00, militari din Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul” se vor retrage cu torţe pe traseul Palatul Cercului Militar Naţional – B-dul Regina Elisabeta – B-dul Eroilor Sanitari – Şoseaua Cotroceni – B-dul Iuliu Maniu – B-dul Vasile Milea – B-dul Timişoara.

pregatiri parada ziua nationala
pregatiri

Alte poze de la pregătirile pentru parada militară care va avea loc pe 1 decembrie pot fi văzute la Galeria Foto. Am şi filmat:

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought on “Repetitii pentru parada militara de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.