Revolut 7 – aplicatie bancara cu interfata noua care va permite sa cumparati aur sau criptomonede

Revolut, aplicație bancară, a ajuns la versiunea 7. Noua versiune are o interfață cu un design îmbunătățit, dar și servicii noi pentru clienți. Acum puteti cumpăra sau vinde aur sau criptomonede sau puteți gestiona tranzacții la bursă.

revolut 7 app aplicatie bancara
Revolut 7 – aplicatie bancara

Compania fintech spune că aceasta este cea de-a șaptea versiune majoră a aplicației. Prin intermediul ei, Revolut dorește să simplifice și să compartimenteze mai bine opțiunile care au fost adăugate pe parcurs. Cei care foloseau Revolut în trecut vor trebui să exploreze puțin noile meniuri pentru a găsi anumite funcții. Totuși mie mi se pare că acum totul pare să fie mai bine organizat și mai „aerisit”.

Revolut 7 – noua interfață a aplicației bancare

Există acum două tab-uri principale pentru gestionarea finanțelor prin intermediul Revolut.

Primul este „Acasă” (Home) unde poți vedea câți bani ai în contul Revolut, istoricul tranzacțiilor și gestionarea noilor carduri Revolut Junior pentru copii.

revolut junior aplicatie bancara card app
Junior

Tot aici se află meniul de notificări al aplicației, care oferă informații despre contul tău sau anunțuri referitoare la serviciile companiei.

De altfel am înțeles că în următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină mai mult cu banii lor.
Acestea includ ”Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii.

Cel de-al doilea tab principal este „Bunăstare” (Wealth), unde au fost grupate majoritatea funcțiilor „extra” ale aplicației.

revolut app investitii cumpara vinde aur criptomonede
Revolut Wealth

Aici poți gestiona tranzacțiile la bursă prin intermediul Revolut, poți cumpăra sau vinde criptomonede, poți cumpăra sau vinde aur și accesezi Vaults.

revolut 7 aplicatie bancara cumpara vinde aur
Revolut – cumpara sau vinde aur

În rest mi se pare că celelalte tab-uri pentru plăți și card-uri au rămas neschimbate. Am observat însă că Revolut 7 desemnează automat un nume de utilizator pentru cont, care poate fi folosit pentru plăți fără numărul de telefon, de exemplu. Este posibil ca această funcție să fi existat și înainte, însă acum este mai bine evidențiată.

Citește și: Top 11 gratis New York

Ultimul tab al aplicației bancare este dedicat contului personal. De aici poți face upgrade la cardurile Premium și Metal. În plus ai acces la funcțiile pentru asigurări de călătorie, accesul la lounge-uri din aeroport, funcția concierge sau harta ATM-urilor.

visaexpress.us.com/

Eu am folosit cardul Revolut în călătoriile prin Europa dar și în Statele Unite ale Americii, în New York.
Dacă vrei să ai cont de Revolut, poți da click aici să-ți faci unul, care o să-ți fie util în diverse situații.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.