Rezultatele concursului de fotografie biologica organizat de Royal Society of Biology

Câștigătorii concursului de fotografie biologică pentru amatori organizat de Royal Society of Biology (RSB) au fost anunțați. Astfel, la categoria Photographer of the Year (18 ani și peste) a fost premiat Nick Edwards, pentru o fotografie realizată pe coasta insulei Isle of Wight.

fotografie biologica capturing movement gandac saritura
Nick Edwards ”Demob happy” – fotografie biologica

Nick Edwards, un inginer pensionar, a surprins săritura gândacului (Red soldier beetle) la Thorness Bay, o zonă culturală de coastă în apropiere casei lui, din orașul Cowes, de pe insula Isle of Wight, Marea Britanie. Nick a primit ca premiu 1.000 lire sterline (£).

Premiul Young Photographer of the Year (Tânărul fotograf al anului) este Carlos Perez Naval, în vârstă de 14 ani, recompensat cu 500 de lire sterline pentru fotografia sa cu două rațe cu cap alb aflate în luptă, intitulată „Lupta”. Carlos locuiește în Spania alături de familia sa și se bucură de fotografie alături de studiile sale.

fotografie biologica rate lupta bataie pasari
Carlos Perez Naval ” Fighting” – fotografie biologica

Tema competiției din acest an a fost „Capturing movement” și peste 2.500 de fotografii au fost trimise de peste 900 de participanți din întreaga lume, preselecția incluzând migrarea zebrelor, lei hrănindu-se și chiar un urs polar.

Citește și: 5 destinatii city break europene pentru pasionatii de fotografie

cel.ro

Fotografiile biologice care au atras atenția celor 4 membrii ai juriului pot fi văzute pe acest site

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts on “Rezultatele concursului de fotografie biologica organizat de Royal Society of Biology”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.