Sa invatam sa fotografiem cu simulatorul DSLR

In citeva posturi anterioare (aici si aici) v-am prezentat diferite simulatoare de aparate foto DSLR ce ne ajuta sa invatam sa fotografiem.
Intre timp am aflat ca si cei de la Canon au lansat un site pentru educatia noilor veniti in lumea DSLR, intitulat Outside of Auto.

simulator online dslr canon
simulator dslr

Canon Canada spune STOP modului Auto lansand un website dedicat fotografilor incepatori, ce prezinta notiunile de baza despre utilizarea unui DSLR cu ajutorul unui simulatorator on-line.

Site-ul este organizat in trei sectiuni: Learn (unde sunt explicate si ilustrate notiuni elementare despre diafragma, timpul de expunere si sensibilitatea ISO), Play (sectiune in care utilizatorul aplica notiunile invatate anterior) si Challenge (in care fotografului i se solicita sa ajusteze diversi parametrii ai expunerii in asa fel incat sa obtina un anumit rezultat).

Cred ca proiectul Outside Of Auto, un adevarat simulator pentru aparate foto DSLR, a fost lansat atit pentru a promova noul DSLR Canon 100D cit si sa-i ajute pe incepatori sa inteleaga ca potentialul unui DSLR poate fi descoperit doar renuntand la modul “Auto”.

One thought on “Sa invatam sa fotografiem cu simulatorul DSLR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.