Salonul de fotografie

In perioada 10-13 iunie, la The Ark – Bursa Marfurilor, Bucuresti, a avut loc Salonul de Fotografie, cu toate ca el fusese anuntat pentru alta perioada si in alt loc – Sala Palatului.

expo foto_salonul de fotografie_01

Mi-ar fi placut daca organizatorii ar fi pastrat locul initial de desfasurare a salonului ( Sala Palatului ) pentru ca ar fi fost mai usor de ajuns si am fi evitat zona “pitoreasca” a pietei de florii.

Pe parcursul celor 3 zile s-au petrecut urmatoarele evenimente:

Foto4ALL expozitie cu vanzare – 20 de fotografi expun 60 de lucrari

expo foto_salonul de fotografie_02

Fotografii au fost: Mirela Bichigeanu, Dorin Bofan, Bogdan Bousca, Bogdan Catalin Cazacioc, Ionut Cirja, Raluca Deca, Ciprian Dumitrescu, Liviu Dumitru, Alina Livia Lazar, Cornel Lazia, Bogdan Luta, Ciprian Mocanu, Stefan Adrian Odagescu, Bogdan Oprea, Laurentiu Pavel, Vlad Radulescu, Sorin Vidis, Silviu Voicila.

– 3 cursuri de fotografie: Estetica si Tehnologie – 11 iunie, Oglinda – 12 iunie, Imponderabil – 13 iunie

salonul de fotografie_02

– Fototrend este genericul sub care studioul foto amenajat in cadrul Salonului organizeaza, pe perioada celor trei zile, sedinte foto atat pentru publicul amator, cat si pentru vedetele care vor fi prezente la salon

– “Cadre din India” expozitie de fotografie de Oana Perju

– Fotografii alaturi de un Mustang din 1967 si tiparirea lor la standul special amenajat

Am mers la acest salon in toate cele 3 zile, deoarece am avut o invitatie din partea Imatech, de a participa la cursurile organizate de catre dansii.

Cele doua cursuri foto Imponderabil si Oglinda au imbinat partea artisitica cu cea tehnica si practica a fotografiei, iar seminarul de vineri s-a axat mai mult pe discutii despre partea artistica a fotografiei, iar aceste discutii au fost moderate de profesorul Ciprian Dad.

Cred ca cele doua cursuri au fost o buna ocazie pentru noi ce prezenti sa ne imbogatim bagajul de cunostinte, mai ales ca sambata , dupa terminarea intalnirii nikonistilor , fotograful Radu Grozescu ne-a onorat cu prezenta , iar noi, ca niste elevi silitori am profitat ca sa aflam si alte informatii despre fotografie.

radu grozescu_salonul de fotografie

stanga – Radu Grozescu

Trebuie sa mai mentionez ca si Radu Grozescu are un seminar de fotografie interesant nu doar pentru cei care se ocupa de fotografia de nunta, dar si pentru cei care sunt pasionati de fotografie in general. Cel putin aceasta este parerea mea dupa participarea la unul din seminariile lui.

f64.ro

Revenind la Salon, eu zic sa vedem partea plina a paharului si sa fim optimisti ca editiile urmatoare vor fi mai bine organizate si ca numarul fotografilor si al firmelor implicate in domeniu vor mai mare.

Alte imagini de la evenimet veti gasii la Galeria foto , la Salonul de fotografie dar si la fotomagazin.ro

fotostefan

3 thoughts on “Salonul de fotografie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.