SanDisk a lansat un card microSDXC de 200GB

Dupa ce au lansat cardul Extreme PRO SDXC de 512 GB cei de la SanDisk au revenit si cu un card microSDXC cu o capacitate de 200GB, stabilind chiar un nou record pentru formatul microSD.

SanDisk 200GB Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition
SanDisk 200GB Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition

Cardul MicroSD, unul din cele mai compacte carduri de memorie de pe piata (este aproximativ cit o unghie), ofera acum un spatiu de stocare de pina la 200GB, conform celui mai nou comunicat de presa de la SanDisk.

Cunoscutul producator de carduri de memorie a lansat cardul Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition cu o capacitate de 200GB; astfel noul card poate stoca pana la 56% mai multe imagini si fisiere video decat modelul de 128GB , sau daca vreti sa “socotim” in discuri Blu-ray dual-layer, ar fi cam patru la numar!

SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition (Class 10) suporta viteze de transfer de pana la 90MB/sec si este dedicat terminalelor smartphone de top sau alte dispozitive compatibile cu specificatiile UHS-I. Cred ca acest card SanDisk 200GB Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition va fi mai util nu intr-un smartphone ci intr-o camera de actiune, de exemplu GoPro, daca intr-adevar acest microSD poate sustine rate de transfer pentru filmarea 4K.

In cazul tabletelor si telefoane bazate pe Android, pentru card-ul de memorie SanDisk 200GB Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition puteti folosi aplicatia Memory Zone, care ar trebui sa rezolve problemele de compatibilitate pentru dispozitivele care in mod normal nu accepta card-uri microSD cu o capacitate mai mare de 64GB.

Vezi si: Recuperarea fotografiilor sterse de pe cardul de memorie

Noul card SanDisk 200GB Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition va ajunge in magazine la inceputul verii si va avea un pret de aproximativ 400 USD (cam 2$ per GB, iar garantia este de 10 ani).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.