SanDisk microSDXC Extreme UHS-I V30 de 400GB

În urmă cu câteva luni, SanDisk lansa primul card microSDXC UHS-I cu o capacitate de 400GB. Zilele trecute, în cadrul MWC 2018 de la Barcelona, au anunțat modelul microSDXC Extreme UHS-I V30 cu aceeași capacitate, dar cu o viteză cu aproximativ 50% mai mare ca modelul anterior.

poza foto card memorie SanDisk microSDXC Extreme UHS-I V30  400GB
SanDisk microSDXC Extreme UHS-I V30 400GB

Noul SanDisk microSDXC are o viteză de 160 MB/s la citire și 90 MB/s la scriere, acesta fiind cel mai rapid și încăpător microSDXC disponibil în acest moment. Noul card are o clasa de viteză UHS Speed Class 3 (U3) și Video Speed Class 30 (V30) și suporta standardul A2

Vă recomand să citiți: Test cu memoria USB 3.0 SanDisk Cruzer Ultra Flair 128GB

Cardul SanDisk Extreme microSD UHS-I Card este rezistent la raze x, șocuri, variații de temperatura, stropi de apă și praf.
Acesta poate fi folosit alături de smartphone-uri și camere de acțiune pentru înregistrări 4K cu bitrate mare, totuși momentat sunt foarte puține dispozitive ce suportă o capacitate atât de mare, majoritatea sunt limitate la 256 GB.

Prețul de achiziție pentru SanDisk microSDXC Extreme UHS-I V30 va fi de aproximativ 300 de Euro. În acest moment este disponibilă la vânzare varianta microSDXC de 400 GB prezentată de mine în acest post la un preț de 1400 lei

Cardurile microSDXC de la SanDisk sunt disponibile pentru achiziție la eMAGF64PC GarageCEL.roevoMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.