Se apropie CES 2014

Numa maine nu-i poimaine ca se si apropie primul tirg international de tehnologie din an, Consumer Electronic Show sau pe prescurtat CES 2014.

CES 2014
Consumer Electronic Show 2014

Intre 7 si 10 ianuarie se va desfasura la Las Vegas (Nevada, SUA), editia 2014 a targului CES (Consumer Electronic Show), organizat de Consumer Electronics Association (CEA), pentru expunerea noutatilor privind produsele electronice de larg consum.

Acum toti pasionati de fotografie asteapta cu nerabdare noutatile din parte firmelor din domeniul foto, deoarece de la CES 2014 nu vor lipsii La CES 2014 vor participa cei mai importanti producatori de echipament fotografic pe plan mondial.

Sa vedem daca sperantele/zvonurile se vor adeveri:

Canon pastreaza discretia privind lansarile la CES 2014. Deocamdata se “stie” despre un obiectiv zoom 100x, dar nimic despre un succesor pentru 7D.
Nici Nikon nu este mai darnic cu informatiile. La bursa zvonurilor se aude de un inlocuitor pentru bridge-ul cu zoom 42x Nikon P520 testat si de mine. De altfel Nikon a lansat spre sfarsitul anului trecut Nikon D5300 (pentru care pregatesc si eu un review) si Nikon Df.

Sony ar putea lansa, la CES 2014, noi obiective si eventual vor inlocui gama NEX cu cu modele din seria Alpha.
Fuji promite un nou model de camera foto mirrorless cu obiective interschimbabile.

Ramane de vazut ce vor face cei de la Olympus. Firma are de cativa ani grave probleme financiare dar ar putea anunta noi obiective si posibil un inlocuitor pentru Olympus OM-D EM-5 lansat in urma cu doi ani.

2 thoughts on “Se apropie CES 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.