Sesiune gratuita de instruire in utilizarea Nikon DSLR

Tocmai ati achizitionat unul din aparatele DSLR Nikon D3100, D3200, D3300, D5100, D5200, D5300, D5500 si doriti sa invatati sa le folositi cit mai bine? Atunci inscrieti-va la o sesiune de instruire gratuita in utilizarea DSLR Nikon cumparat.

nikon d5300 vs nikon d5100
Nikon D5300 si D5100

Sesiunea de instruire este sustinuta de Nikon Romania, saptamanal in fiecare zi de miercuri, intre orele 19:00 – 22:00, insa este conditionata de numarul de participanti inscrisi. Pentru ca o sesiune de instruire in utilizarea echipamentelor foto Nikon sa poata avea loc este necesar ca un numar de minim 5 persoane sa fie inscrise pentru o data din cele disponibile sau sa fie prezente in sala de curs la momentul inceperii acestuia.

d3200 black
nikon d3200

Nikon Romania dispune de un spatiu adecvat, respectiv o sala de training, situata in centrul Bucurestiului, unde puteti invata notiunile de baza in utilizarea DSLR-ului.

ACCESUL IN SALA DE TRAINING ESTE CONDITIONAT DE FAPTUL CA TREBUIE SA AVETI LA DVS. APARATUL FOTO DSLR RESPECTIV!

Puteti participa o singura data la sesiunea de instruire Entry-Level, daca detineti un aparat din cele mentionate (eu v-am prezentat D3200, D5200, D5300 si D5500).

Unica modalitate de a face acest lucru este prin inscrierea pe site-ul nikonisti.ro a unui body de aparat din seria entry-level, corespunzator regulamentului. Inainte de inscriere, nu uita sa citesti Regulamentul

Vezi si: Sesiune gratuita de testare a obiectivelor Nikkor

books-express.ro

Sesiunea de instruire in utilizarea Nikon DSLR nu se doreste a fi un curs de fotografie, ci isi propune doar sa va transmita notiunile de baza despre utilizarea unui aparat foto Nikon DSLR, si nu se substituie unui curs organizat de o scoala de fotografie acreditata. Astfel poate este bine saurmaresti si inregistrarile video ale unor lectii de fotografie si seminarii foto:
www.nikonisti.ro/comunitate/school/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.