Sesiunea gratuita de testare a obiectivelor NIKKOR

Incepand cu luna septembrie, sunteti invitati la Sesiunea gratuita de testare a obiectivelor NIKKOR, disponibila tuturor posesorilor de aparate foto Nikon DSLR, indiferent de model.

nikon 70-200 f/4 trepied
trepied

Nikon Romania iti ofera ocazia de a afla detalii tehnice despre diferite tipuri de obiective NIKKOR, precum si de a le testa alaturi de un instructor specializat (probabil veti testa, de exemplu, 70-200 f/4 sau Nikon 18–35mm f/3.5–4.5G ED AF-S), care te poate indruma sa alegi obiectivul foto cel mai potrivit activitatii si scopurilor tale fotografice.

Puteti participa de asemenea o singura data la fiecare tip de sesiune de instruire si testare a obiectivelor NIKKOR.

Sesiunea de instruire este sustinuta de Nikon Romania, saptamanal in fiecare zi de miercuri, intre orele 19:00 – 22:00, insa este conditionata de numarul de participanti inscrisi. Pentru ca o sesiune de instruire in utilizarea echipamentelor foto Nikon sa poata avea loc este necesar ca un numar de minim 5 persoane sa fie inscrise pentru o data din cele disponibile sau sa fie prezente in sala de curs la momentul inceperii acestuia. Numarul maxim de participanti la o sesiune este de 20, deoarece aceasta este capacitatea salii de training.
Centrul de Training Nikon este localizat in Bucuresti, Bd. Splaiul Unirii nr. 74, et. 3.

Inscrierea se face exclusiv prin platforma online.
ACCESUL IN SALA DE TRAINING ESTE CONDITIONAT DE FAPTUL CA TREBUIE SA AVETI LA DVS. APARATUL FOTO DSLR RESPECTIV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.