5 sfaturi pentru fotografii in oras cu telefonul mobil

Fotografierea peisajelor urbane este o provocare interesantă, fie că vă plimbați prin orașul natal sau sunteți în vacanță. În acest video, Loïc Bellemare-Alford ne prezintă cinci sfaturi pentru a obține fotografii in oraș impresionante folosind telefonul mobil.

sfaturi fotografii in oras cu telefonul mobil smartphone
sfaturi pentru fotografii in oras cu telefonul mobil – imagine AI

5 sfaturi simple pentru peisaje urbane

recomandari peisaje urbane telefon mobil fotografiere smartphone
peisaje urbane cu telefonul mobil – imagine AI

1. Linii directoare: Utilizați liniile directoare pentru a ghida privirea către subiectul principal. Acestea pot fi străzi, clădiri sau alte elemente care conduc ochiul spre subiect.
2. Priviți în sus: Ridicați telefonul și priviți în sus. Acest unghi neobișnuit poate oferi perspective interesante și surprinzătoare.
3. Răbdare: Așteptați momentul potrivit. Orașele sunt mereu în mișcare, iar luminile și umbrele se schimbă rapid. Fiți răbdători și așteptați să se dezvolte scena dorită.
4. Jocul de lumină și umbră: Utilizați luminile și umbrele pentru a evidenția subiectul principal. Înconjurați-l cu elemente mai întunecate pentru a atrage atenția asupra lui.
5. Reflecții în apă: Dacă aveți o apă în apropiere, folosiți reflecțiile pentru o perspectivă unică asupra orașului.

Autorul articolului a demonstrat aceste tehnici folosind un Google Pixel 4a. Cu toate acestea, sfaturile pot fi aplicate oricărui telefon mobil cu o cameră decentă.

Citeste si: Inlocuire folie sticla telefon

Sfat suplimentar: Nu vă fie teamă să experimentați! Încercați diferite unghiuri, compoziții și setări pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

techstar.ro

Sper că acest articol te va inspira să explorezi orașul și să obții imagini minunate cu telefonul tău mobil! Dacă ai întrebări sau vrei să împărtășești propriile sfaturi, lasă un comentariu mai jos.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.