Simulator pentru accesoriile bliturilor de studio Hensel

Ma uitam pe blogul celor de la Hensel, unde, conform regulamentului concursului foto organizat chiar de respectiva firma, ar fi trebuit sa vedem imaginile inscrise in competitia amintita.

hensel Helpful Utility
Hensel Light Former Comparison

Dar deocamdata nu numai ca nu este afisata nici o fotografie dar nici nu sunt oferite alte informatii despre “soarta” concursului, fiind afisata doar eroarea Page not found! In schimb am gasit ca si ei au un simulator, sau mai bine zis putem alege dintr-o lista doua accesorii din categoriile:softbox, umbrela sau reflector (acestea au la rindul lor diferite optiuni) folosite la bliturile de studio Hensel si putem compara efectul de lumina produs de respectivele accesorii.

powerlaptop.ro

Acest simulator sau optiune se numeste Hensel Light Former Comparison si poate fi accesat de aici.Pentru a vedea mai bine efectul creat de multiplele accesorii dati click pe imaginea respectiva.

hensel umbrela
umbrela

Un adevarat simulator pentru efectul luminilor de studio este Virtual Lighting Studio, creat de Olivier Prat si v-am anuntat de el aici.

De asemenea daca sunteti interesati de scheme de lumina folosite intr-o studio foto si sunteti posesorul unui iPad sau iPhone poate ar fi bine sa vedeti si app-ul ghidul despre tehnici de iluminare realizat de fotograful/instructor pentru Adobe Photoshop Scott Kelby, mentionat si de mine aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.