8 site-uri de prelucrare fotografii online gratis

Site-urile de prelucrare fotografii îți permit să modifici rapid o poză fără să instalezi programul de editare foto. În acest articol își prezint 8 site-uri de prelucrare poze online gratuit.

site prelucrare fotografii online gratuit
site prelucrare fotografii online

Toate aceste programe de editat poze online se pot folosi în mod gratuit, aveți nevoie o conexiune la internet și un browser bun (ca de exemplu Chrome, Firefox, Opera sau Safari, ultimele versiuni).

Unele editoare foto online sunt simple şi oferă opţiuni de bază, dar altele sunt foarte evoluate şi pot transforma spectaculos fotografia de bază. Dar chiar și la cele mai evoluate site-uri de prelucrare poze online gratis nu o să aveți la dispoziție chiar toate funcțiile pe care le pune la dispoziție un program de prelucrare fotografii , dar dacă doriți să editați o fotografie în mod simplu, spre exemplu, decupare, redimensionare, să adăugați efecte speciale sau scris pe poze, să creați montaje foto sau colaje, un astfel de site poate fi soluția potrivită.

evomag.ro

Pont:Puteți salva adresele site-urilor de prelucrare fotografii online sugerate mai jos sau mai simplu salvezi adresa acestui articol.

Înainte să trecem la site-urile de prelucrare fotografii online doresc să-ți (re)amintesc că monitorul ar trebui să fie calibrat pentru a afișa cât mai corect culorile. Câteva metode gratuite de calibrare am prezentat în această postare, iar dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre cum percepeți culorile ar trebui să efectuați Testul culorilor ce te ajuta sa-ti verifici ochii si monitorul

8 site-uri de prelucrare fotografii online gratis

1. Photopea

photopea site prelucrare poze online gratis
Photopea

Photopea nu doar că este foarte asemănător Photoshop, dar este chiar o bună alternativă. Creat de programatorul ceh Ivan Kutskir, Photopea vă permite să faceți editiri foto mai complexe, poate deschide destul de multe formate RAW, chiar și DNG folosite de unele telefoane mobile, iar imaginile pot fi salvate ca JPG, PNG, TIFF, GIF, ICO, PDF sau PSD.
Photopea poate fi instalat pe un PC cu Windows ca program de sine stătător. La meniul More alegeți Install Photopea

2. Pixlr Editor

pixlr photo editor browser online
Pixlr browser editor

Pixlr a mai fost prezentat aici pe blog, varianta Express pentru telefoane și tablete, dar acum vă prezint varianta pentru browser Editor.
Și Pixlr Editor seamănă destul de mult cu Photoshop și vă permite să efectuați numeroase prelucrări foto, de la cele mai simple la cele mai complexe. Sunt prezente filtre, layers, poate salvat imaginile ca JPG, PNG, PXD.

3. FotoFlexer

fotoflexer dite prelucrare fotografii online gratuit
Fotoflexer

Fotoflexer este un site gratuit de modificat poze online care pune la dispoziție o serie de instrumente utile, de exemplu rotire fotografie, decupare, redimensionare, corectarea culorilor, adăugarea de text dar și aplicarea de efecte speciale.

Citește și: Zonele pentru decuparea unei fotografii portret

4. Fotor

fotor editare foto colaj fotografii online
Fotor

Cu interfață ușor de utilizat, Fotor oferă numeroase posibilități de prelucrare a fotografiilor, dar posibilitatea de a crea colaje, felicitări sau acele coperți pentru social media (Faccebook Cover, YouTube thumbnail, etc).

5. BeFunky

befunky prelucrare fotografii colaje online gratis
BeFunky

BeFunky este un site de modificat poze online gratis care permite cu doar câteva click-uri să editați și să aplicați efecte pe fotografii. Pe lângă instrumentele de baza pentru editarea pozelor (rotire, redimensionare, decupare, adăugare de text, etc.), BeFunky pune la dispoziție numeroase efecte speciale, filtre artistice, rame, o mare colecţie de sticker–uri, fundaluri și puteți realiza colaje. Nu lipsesc coperțile pentru social media, cu numeroase template-uri gata de folosit pentru orice postare.

6. Sumo Paint

sumo paint site desen online gratuit
Sumo Paint

Site-ul Sumo Paint are nevoie de Adobe Flash, iar pentru unele opțiuni trebuie să vă creați un cont pe respectivul site. Altfel are o interfață clară, ușor de folosit.
Bara de instrumente oferă o selecţie completă de instrumente pentru a picta, a crea forme sau decupare şi transformare imagini. Nu lipsesc nici instrumentele clasice pentru prelucrarea pozelor.

7. Ribbet

ribbet site prelucrare fotografii online gratis
Ribbet

Ribbet este alt site de prelucrare fotografii online ce are nevoie de Adobe Flash, iar unele unelte sunt disponibile după ce vă creați cont. Dar are opţiunea “Auto Fix” care face o treabă bună pentru corectarea expunerii și alți parametrii ai fotografiei.

Sunt disponibile template-uri cu mărimi de imagini specifice pentru diferite reţele sociale (Facebook, Twitter ş.a.), dar și efecte specilale, sticker–uri, texte, rame, şi filtre, multe dintre care le puteţi seta după placul dumneavoastră.

8. LunaPic

lunapic site prelucrare foto online gratis colaje
Lunapic

Cu o interfață nu foarte intuitivă, totuși Lunapic vă pune la dispoziție instrumete de desen, efecte, ajustări chiar şi animaţie. Istoricul editării fotografiei este sub formă unei miniaturi, care vă permite să reveniţi la orice etapă precedentă a prelucrării.
Merită încercat ce oferă Luna Pic, deşi interfaţa nu este una din cele mai atractive.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Dacă ştiți alte site-uri de prelucrat poze online gratuit, puteți să vă aduceți aportul, lăsând un comentariu mai jos (Leave a Replay).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.