Solutia de management de culoare pentru Android de la Datacolor

Va povesteam eu ca desi ecranul tabletei Nexus 7 este foarte bun, totusi nu ar strica daca ar exista o solutie pentru calibrarea lui.Parca cei de la Datacolor m-au auzit, iar solutia lor se numeste SpyderGallery.

SpyderGallery datacolor
SpyderGallery

Aplicatia SpyderGallery necesita Android 3 (Honeycomb) sau superior si un colorimetru Spyder 4 (cel putin versiunea Express; din pacate modelele inferioare nu vor functiona).

datacolor color management android
android color management

Procesul de calibrare a unui tablete cu Android 3 sau superior este urmatoare:

1. trebuie sa descarcati de pe site-ul Datacolor pe calculator sau pe laptop communication App, iar pe tableta instalati Spydergallery;
2. dupa ce ati instalat acel communication App puteti conecta tableta la calculator sau laptop prin reteau wireless; de asemenea colorimetrul Spyder trebuie conectat la pc/laptop;
3. asezati colorimetrul pe ecranul tabletei si o sa porneasca procesul de calibrare

4. daca totul decurge normal la sfarsit se va afisa mesajul “Done: Congratulations!” iar profilul de culoare va fi instalat in aplicatia SpyderGallery

cel.ro

Managementul de culoare este asigurat doar in aplicatia SpyderGallery, celelalte aplicatii nebeneficiind de corectarea afisarii culorilor.

Dupa cum ati vazut si in filmul de mai sus Datacolor ofera o aplicatie similara si pentru dispozitivele cu iOS. Mai multe informatii despre managementul de culoare gasiti pe site-ul Datacolor.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

3 thoughts on “Solutia de management de culoare pentru Android de la Datacolor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.