Solutii de finantare de Black Friday si nu numai

Pentru planurile tale de Black Friday, dar nu numai, există diverse soluții de finanțare în rate fără dobândă. Eu vă prezint oferta ProvidentProfită de împrumutul la reducere” ca să n-ai nevoie de alte reduceri!

poza graffiti scris zid bucuresti intrebare ai bani
intrebare existential-material

Cu rate săptămânale de la doar 25 de lei, merită să-ți iei ce vrei, când vrei. Nu doar de Black Friday.

Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă peste 18 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil.

De ce ar trebuie să luaţi în calcul Provident :

✔ sume: 1.000 și 2.000 de lei
✔ rate săptămânale: 25 de lei și 50 de lei
✔ plătești doar dobânda, fără comisioane
✔ serviciul de gestionare a împrumutului la domiciliu este gratuit

provident imprumuturi rapide black friday
imprumuturi rapide

Creditul cu reducere pentru produse cu reducere se adresează clienților noi. Regulamentul promoției este disponibil aici și vă recomand să-l citiți cu atenție.

Perioada promoției: 1 – 21 noiembrie 2017.

Vă recomand să citiți: Pregateste-te pentru Black Friday 2017

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuinţe.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance si este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României, specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.

floria.ro

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Provident vizitaţi site-ul lor și vă reamintesc vorbă înţeleaptă “Întinde-te numai cât ţi-e plapuma” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.