Sony Cashback aparate foto si accesorii

Sony Cashback este promoția care rambursează până la 3600 lei pentru aparatele foto mirrorless full-frame, obiective și accesorii selectate, incluse în această listă.

Sony 100-400 F4.5-5.6 GM OSS review test sony a7 iii cashback
Sony 100-400 F4.5-5.6 GM OSS cu Sony A7 III

Promoția Sony Cashback se desfășoară până la 31 ianuarie 2020 în limita stocului, iar magazinele participante sunt f64 sau emag. Pentru evitarea ambiguității, Sony nu va accepta solicitări legate de produsele achiziționate de pe platforma Marketplace a site-ului emag (indiferent dacă produsuleste menționat ca fiind nou ori uzat).

Sony Cashback aparate foto mirrorless accesorii obiective
Sony Cashback la aparate foto mirrorless, obiective si accesorii

Promoţia este valabilă numai pentru produsele noi (nu second hand, returnate, recondiționate sau resigilate) care au fost furnizate şi distribuite de Sony în România.

Dacă ați achiziționat de la distribuitorii Sony specializati (F64 sau Sony Center) un obiectiv SEL1635GM, SEL2470GM, SEL70200GM, SEL85F14GM, SEL100F28GM, SEL100400GM (review), SELP28135G, SEL24F14GM sau SELP18110G, împreună cu unul din aparatele foto digitale mirrorless α9II (prezentare), α9, α7R IV, α7R III (review) sau α7S II, se dublează suma de recuperare anunțată pe obiectivul achiziționat (adică 900 RON în loc de 450 RON, respectiv 3.600 RON în loc de 1.800 RON). Pe dovada dvs. de cumpărare trebuie să apară aparatul împreună cu obiectivul ca parte a unei singure tranzacții.

ishoot.ro

Sony Cashback – accesorii

De cele mai multe ori accesoriile fac viața mai ușoară utilizatorilor de aparatură foto. Astfel vă recomand să verificați prețurile la:

Sony HVL-F60RM bliț Wireless Radio – nu doar că are sistem de comandă fără fir, dar are și un foarte util mecanismul rotativ, care permite înclinarea rapidă de la poziția orizontală la cea verticală (90° stânga și dreapta, 150° sus/8° jos)

Sony HVL-F60RM blit wirless bounce cashback
Sony HVL-F60RM – blit wireless cu mecanism bounce

Sony XLR-K2M XLR – kit adaptor microfon XLR si microfon ECM-XM1 – videografii, vloggerii sau cei pasionați de creare de conținut video ar putea fi interesați de acest kit, compus dintr-un microfon shotgun (Sony ECM-XM1) și un adaptor pentru microfoane XLR

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

→ Nu in ultimul rând vă recomand să verificați oferta la gripuri pentru Sony A7 II, a7R II, A7S II (model VG-C2EM) sau pentru A9, A7 III , A7R III (modelul VG-C3EM)

Citiți și: Sony 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T – review zoom versatil

Promoţia ”Cashback în bani de la Sony” nu se poate cumula cu alte promoţii. Puteți depune cererea dvs. numai după treizeci (30) de zile de la data cumpărării.

IMPORTANT: Citiți cu atenție regulamentul campaniei Sony Cashback.

Dacă aveţi întrebări legate de solicitarea dvs., contactaţi Sony telefonic la numărul +40 372723019 sau online pe site-ul web la adresawww.sony.ro/cashback

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Spor la cumpărături și lumină bună!

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.