Sony colaboreaza cu Manfrotto pentru dezvoltarea de produse destinate camerelor sale

Sony a semnat un acord de colaborare cu Lino Manfrotto + Co. SpA (Manfrotto), designer, producător și distribuitor de fotografie, videografie și accesorii pentru camere, pentru dezvoltarea unei game de accesorii incluzând atât modele premium, pentru camerele foto Sony profesionale, cât și modelele adresate entuziaștilor sau pasionaților de călătorii.

sony manfrotto accesorii colaborare
Colaborare Sony-Manfrotto

Prima gama de produse va fi lansată de Manfrotto (cunoscut mai mult pentru trepiedele produse) în 2018 pentru seriile de camere Sony α (Alpha) cu obiective interschimbabile. Cele două companii au în vedere extinderea colaborării și lansarea unei linii de produse pentru uz profesional, sub brandurile Gitzo și Manfrotto.

Vă recomand să citiți: Manfrotto Manhattan – genti pentru cei pasionati de fotografia de strada

f64.ro

Sony și Manfrotto intenționează să prezinte noile game de accesorii la viitoarele expoziții la care va participa în Japonia și în întreaga lume. Vânzările și asistența pentru clienți vor fi asigurate de echipele de vânzări și marketing ale companiei Manfrotto.

Vă recomand să citiți: Geanta foto Sony LCS-SC8 – scurt review

Sony își propune prin această colaborare să contribuie la dezvoltarea continuă a imagisticii digitale prin stimularea creativității fotografilor și videografilor oferindu-le o gamă extinsă de accesorii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.