Sony FE 24-105mm F4 G OSS – noul obiectiv pentru mirrorless-urile full-frame cu montura E

Sony a lansat odată cu mirrorless-ul full-frame A7R III și un nou produs din gama de obiective cu montură E, FE F4 G OSS cu zoom standard de 24-105mm (modelul SEL24105G).

poza obiectiv mirrorless full frame montura e Sony FE 24-105mm F4 G OSS modelul SEL24105G
Sony FE 24-105mm F4 G OSS – modelul SEL24105G

Noul obiectiv FE 24-105mm F4 G OSS pentru mirrorless-uri full-frame acoperă gama cea mai utilizată de lungimi focale, de la 24 până la 105mm, oferind performanța specifică obiectivelor G™ cu cel mai ușor design din clasa sa, maximizând versatilitatea. Astfel, FE 24-105mm F4 G OSS poate fi folosit pentru fotografiere în orice context, inclusiv pentru imortalizarea peisajelor, portretelor, nunților și multe altele.

Vă recomand să citiți: Noul zoom Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

Acest obiectiv oferă, de asemenea, capabilități de focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă, atât în fotografiere, cât și în filmare video, reprezentând astfel o completare ideală pentru gama de camere Sony cu montură E.

Performanță optică ridicată și rezoluție excelentă

Noul obiectiv FE 24-105mm F4 G OSS de la Sony oferă o claritate excelentă de la un colț la altul de-a lungul întregii plaje focale și efecte frumoase de „ „bokeh” sau de defocalizare a fundalului, la toate distanțele focale.

Calitatea excepțională a imaginii este posibilă datorită designului său optic avansat, cu patru elemente asferice, dintre care două sunt lentile de înaltă precizie AA (avansate asferice). Există, de asemenea, trei elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) amplasate strategic, care funcționează în combinație cu elementele asferice menționate mai sus, pentru a minimiza aberațiile cromatice și a asigura cea mai bună rezoluție.

mirrorless full frame sony a7r iii obiectiv Sony FE 24-105mm F4 G OSS modelul SEL24105G
Sony A7R III cu Sony FE 24-105mm F4 G OSS

De asemenea, obiectivul este prevăzut cu un strat protector Nano AR de la Sony pentru a reduce reflexiile nedorite și utilizează o diafragmă circulară care asigură un efect de bokeh de înaltă calitate care este prezent pentru toate produsele din seria G Sony.

Design ușor și compact, flexibilitate în operare

Noul obiectiv FE 24-105mm F4 G OSS cântărește aproximativ 663 grame, fiind cel mai ușor obiectiv din gama sa. Atunci când este combinat cu unul din dispozitivele compacte Sony cu montură E, le oferă fotografilor și videografilor un sistem foto mult mai mobil și mai ușor de utilizat, care crește considerabil flexibilitatea în fotografiere.

obiectiv aparat foto mirrorless montura e Sony FE 24-105mm F4 G OSS modelul SEL24105G
Sony FE 24-105mm F4 G OSS

Pe lângă designul compact și lungimea focală versatilă de 24-105 mm, noul obiectiv are o distanță minimă de focalizare de 0,38 metri, ceea ce permite imortalizarea detaliilor cu un nivel de precizie impresionant. De asemenea, include un sistem de stabilizare optică încorporat pentru a obține fotografii clare și în timpul fotografierii cu camera în mână.

ishoot.ro

Autofocus avansat și precis
Pentru a ține pasul cu subiecții în mișcare rapidă, noul obiectiv standard zoom dispune de un sistem DDSSM (Direct Drive SSM) care permite poziționarea rapidă a grupurilor de focalizare ale obiectivului cu precizie ridicată și zgomot foarte mic. Acest sistem avansat, combinat cu o deschidere constantă a diafragmei F4 la toate distanțele focale, recomandă SEL24105G drept o alegere excelentă atât pentru fotografiere, cât și pentru filmare video.

În plus, pentru creșterea versatilității, noul obiectiv standard zoom oferă, de asemenea, un buton personalizabil de blocare a focalizării, un design rezistent la praf și umiditate și o acoperire cu fluor pe elementul frontal pentru a reduce praful, apa, uleiul și alți contaminanți.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Preț și disponibilitate
Obiectivul Sony SEL24105G se va livra în Europa în luna Noiembrie 2017, la un preț de aproximativ €1350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.