Sony FE 35mm F1.8 – noul obiectiv pentru aparatele foto mirrorless full-frame

Sony a anunțat astăzi un nou obiectiv care vine să completeze gama full-frame FE: noul obiectiv fix FE 35mm F1.8 superangular cu deschidere mare a diafragmei (model SEL35F18F).

Sony FE 35mm F1.8 poza obiectiv aparat foto mirrorless
Sony FE 35mm F1.8 – model SEL35F18F

Dimensiunile compacte și greutatea redusă a acestui obiectiv fix full frame cu deschidere mare a diafragmei oferă mobilitate sporită și posibilitatea de a surprinde o gamă variată de subiecte și teme, de la viața cotidiană, la fotografie culinară, peisaje, scene nocturne și multe altele. Noul obiectiv furnizează o calitate incredibilă a imaginii, de la un colț la altul, pe toată plaja focală, chiar de la deschiderea maximă a diafragmei de F1.8, iar autofocalizarea silențioasă și performanța în ceea ce privește urmărirea subiectelor îl transformă în alegerea perfectă atât pentru fotografii, cât și pentru proiecte video.
Dimensiunile sale reduse îl fac potrivit atât pentru aparatele cu senzor APS-C, cât și pentru cele full-frame, oferind un echivalent de 52,5 mm al distanței focale, ideal pentru instantanee, pentru portrete și multe altele.

Caracteristicile produsului:

poza obiectiv aparat foto mirrorless Sony FE 35mm F1.8
Sony SEL35F18F

Rezoluție mare și performanță full-frame cu o deschidere mare a diafragmei pe obiectivul compact și ușor
Cu o diafragmă luminoasă de maximum F1.8, cântărind doar 280 de grame și având 65,6 mm (diametru) cu 73 mm (lungime), acest obiectiv stabilește un nou standard pentru portabilitate.
Contrucție optică inteligentă care include un element asferic pentru reducerea aberațiilor cromatice și pentru rezoluție înaltă pe întreaga suprafață a cadrului. Mecanismul de apertură circular cu 9 lamele asigură un efect bokeh frumos.

Distanța minimă de realizare a focalizării de 0,22 metri și amplificarea maximă de 0,24x asigură accesul în lumea fotografiei de gros-plan.

Control versatil și gestionare eficientă pentru o gamă largă de nevoi fotografice
Butonul pentru menținerea focalizării, poziționat pentru o accesare facilă și un comutator care asigură comutarea instantanee între focalizarea automată și cea manuală.

sony a7 iii obiectiv Sony SEL35F18F
Sony A7 III cu Sony SEL35F18F

Funcția Linear Response Manual Focus pentru control manual precis și fluid.
Designul rezistent la praf și umezeală*, alături de versatilitatea și fiabilitatea noului obiectiv, oferă utilizatorului un sentiment de încredere.

Autofocalizare silențioasă, cu o funcție excelentă de urmărire a subiectului atât pentru înregistrări video, cât și pentru fotografii
Răspuns liniar AF rapid, precis și silențios pentru focalizare clară atât pentru fotografii, cât și pentru filmări, unde efectul de „wobbling” este folosit pentru un control delicat continuu al focalizării.

Vă recomand să vedeți: Test Sony A7 III – un mirrorless alternativa la DSLR full-frame

„Un obiectiv fix de 35mm este preferat de atât de mulți fotografi tocmai datorită versatilității sale care arată că poate fi alegerea potrivită pentru foarte multe tipuri de fotografii”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing în divizia Digital Imaging la Sony Europe. „Noul nostru obiectiv FE 35mm combină claritatea de la un colț la altul pe toată plaja focală cu un design de categorie ușoară și suntem încrezători că se va potrivi unui segment mare de artiști vizuali, atât fotografi, cât și videografi”.

f64.ro

Preț și disponibilitate
Obiectivul FE 35mm F1.8 va fi disponibil în România începând din august 2019, la prețul de aproximativ 3300 RON. Pentru preț actualizat și promoții verificați aici sau aici sau aici

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Pentru mai multe detalii legate de produs accesați https://www.sony.ro/electronics/camera-foto-obiective/sel35f18f. Un material video despre noul FE 35mm F1.8 poate fi vizualizat pe canalul de Youtube Sony.
*Nu este garantată rezistența absolută la praf și umezeală

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.