Sony GP-VPT2BT – noul grip cu functie de telecomanda wireless

Sony a anunțat noul shooting grip GP-VPT2BT cu funcție de telecomandă wireless și adaugă, astfel, un nou accesoriu în gama sa dedicată camerelor foto dezvoltată pentru creatorii de conținut.

Sony GP-VPT2BT poza grip telecomanda wireless
Sony GP-VPT2BT – grip si telecomanda wireless

Ideal pentru tipuri variate de producții creative, de la vloguri, fotografii sau clipuri video de călătorie și până la utilizarea zilnică, noul grip oferă stabilitate optimă și confort sporit, la pachet cu o conectivitate fără cabluri și cu design rezistent la praf și umezeală[i].

poza selfie grip Sony GP-VPT2BT
selfie mode grip GP-VPT2BT

Compatibil cu multe modele dintre cele mai noi camere digitale[ii] lansate de Sony, modelul GP-VPT2BT se conectează cu ușurință prin tehnologia wireless Bluetooth®, permițându-le creatorilor de conținut să focalizeze și să imortalizeze momentele dorite, fără cabluri incomode și fără intrări expuse.

poza grip telecomanda wireless accesoriu aparate foto mirrorless
grip aparate foto Sony

Noul grip include o funcționalitate extrem de utilă care permite înclinarea sa, în așa fel încât să ofere posibilitatea ajustării verticale a unghiului de fotografiere, dar și posibilitatea de a comuta cu ușurință din modul normal în modul self-shooting.

poza grip Sony GP-VPT2BT sony rx0 iiaparat foto compact
Sony RX0 II cu grip GP-VPT2BT

În plus, acesta are o rotiță reglabilă care poate fi slăbită sau strânsă, în așa fel încât să se poată plia pe camere foto de diferite dimensiuni și greutăți.

f64.ro

Grip-ul include și un buton de tilt, un indicator luminos și un buton de blocare și poate fi transformat ușor într-un trepied prin extinderea părții inferioare, oferind astfel o experiență de fotografiere și de înregistrare video stabilă, chiar și atunci când mâinile fotografului nu se află pe camera foto.

Citește și: Sony RX0 II – noua camera de actiune rezistenta cu video 4K si ecran articulat

Noul shooting grip Sony GP-VPT2BT cu funcția de telecomandă wireless va fi disponibil în Europa începând din luna februarie și va costa aproximativ 200 de euro.
Pentru preț actualizat verifică la f64photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[i] Nu este garantată 100% rezistența la praf și umezeală

[ii]Compatibil cu modelele α9 II, α9, α7R IV, α7R III, α7 III, α6600, α6400, α6100, RX100 VII și RX0 II. Firmware-ul trebuie actualizat pe camerele foto pentu a asigura compatibilitatea

One thought on “Sony GP-VPT2BT – noul grip cu functie de telecomanda wireless”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.