Sony HDR-AZ1VR – cel mai mic action cam

Cel mai mic model de Action Cam Sony, HDR-AZ1VR, îți oferă calitatea senzațională a imaginii și a sunetului într-o cameră video de mici dimensiuni, dar cu înregistrare full HD și gata oricând de aventură.

action cam sony
sony HDR-AZ1VR

Cel mai mic dispozitiv de înregistrare video realizat vreodată de Sony, cântărind doar 63 de grame, reprezintă aproximativ 2/3 din dimensiunile și greutatea modelelor existente , te poate însoți oriunde te poartă spiritul de aventură.

Fie că ești în călătorie sau pe cărări de munte, pe bicicletă sau doar la o scurtă plimbare, noua Action Cam Mini va înregistra imagini fabuloase oriunde este orientată. Răsturnând standardele cu doar cele 63 de grame ale sale, HDR-AZ1 măsoară doar 2/3 din dimensiunea celorlalte modele din familia Action Cam. Cu toate acestea, în corpul său minuscul se concentrează aceleași tehnologii de vârf Sony, cum ar fi sistemul SteadyShot care asigură imagini Full HD stabile, sunet stereo clar și puternic, precum și funcții utilitare care au construit renumele camerelor Action Cam.

Prin capacitatea de a înregistra la o rată de transfer de 50mbps în format XAVCS și prin obiectivul său cu unghi de cuprindere de 170°, forța acestei camere atât de mici depășește așteptările.

sony action camera mica
Action Cam Mini HDR-AZ1

Corpul solid, protejat la intemperii – proiectat în conformitate cu standardul IPX4 – asigură rezistența la ploi torențiale sau la apa și noroiul din bălți, iar dacă ești pasionat de sporturi extreme, carcasa subacvatică va proteja camera de șocuri și căderi accidentale, de nisip, praf sau de apă, chiar în imersie până la adâncimi de 5m .

Pachetul Action Cam Mini HDR-AZ1VR este completat cu noul model de telecomandă RM-LVR2V Live-View . Acest dispozitiv de comandă se poate purta precum un ceas de mână și îți oferă, pe lângă vizualizarea imaginilor, și un control deplin al camerei, prin accesul la parametrii de înregistrare, la funcția de redare playback sau posibilitatea de a șterge imagini, chiar și când camera este montată pe cască sau pe ghidonul bicicletei. Totodată, telecomanda poate controla până la cinci camere simultan. Telecomanda asigură acum și conectarea la GPS, iar datele geografice vor fi transferate în cameră pe măsură ce te deplasezi. Tocmai această mutare a modului GPS în telecomandă a permis reducerea dimensiunilor pentru AZ1.

În plus, aplicația Action Cam Movie Creator îți dă posibilitatea editării imaginilor într-un mod facil și intuitiv. Te vei bucura de o multitudine de funcții de editare cum ar controlul vitezei și ariei de suprapunere a imaginilor, pentru o mai mare profunzime a filmelor pe care le realizezi.

Senzorul cu retroiluminare Exmor R™ CMOS al camerei vine însoțit de un obiectiv ZEISS și de puternicul procesor de imagine BIONZ X™ Sony, astfel încât să asigure imagini uluitor de vii și detaliate – chiar și atunci când înregistrezi în condiții de lumină slabă, la sfârșitul unei zile. Sistemul avansat SteadyShot permite înregistrarea unor imagini pline de culoare și stabile, fie că ești în mers sau trăiești vibrația intensă a unei curse cu motocicleta.

Camera HDR-AZ1VR poate transmite în direct, oriunde în lume, imaginile pe care le trăiești, prin intermediul unui website de streaming, cum ar fi USTREAM .

Poți trimite un mesaj prin SNS, chiar în momentul în care începe transmisia în direct, pentru a-ți anunța prietenii că acțiunea e pe cale să înceapă. De asemenea, poți vedea câți privitori sunt online, având totodată posibilitatea să înregistrezi transmisia pe un card de memorie. Gama deosebit de largă de accesorii oferă posibilități nebănuite până acum de a utiliza Action Cam Mini, indiferent unde te-ai afla. Montura de rucsac VCT-BPM1 permite atașarea sigură a camerei de o bretea a rucsacului . Montura cu clip BLT-CHM1 permite atașarea fermă a camerei pe cap, pentru obținerea unghiului perfect de fotografiere, în orice situație. Carcasa subacvatică SPK-AZ1 asigură camera împotriva stropirii sau submersiei, iar trusa de acumulatori NP-BY1 elimină pericolul de a rămâne fără sursă de energie. Trusa de accesorii ACC-TRDCY combină o baterie și un încărcător USB. Există, de asemenea, patru opțiuni diferite de truse de accesorii special concepute pentru Action Cam Mini, cu toate elementele necesare stilului tău de activitate – fie că ești un biciclist pasionat, că îți place snowboard-ul sau că ești amator de senzații tari.

Site-ul oficial Action Cam, ce va prezenta actualizările de produse și video-uri, va fi lansat în cel mai scurt timp la adresa http://www.sony.net/actioncam

Noua Action Cam Mini HDR-AZ1 este disponibilă pentru precomandă în Europa și va fi disponibilă în magazine din luna octombrie a acestui an.
 

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.