Sony HVL-F45RM – Noul blit compact controlat prin unde radio

Noul bliț Sony HVL-F45RM îmbunătățește capabilitățile sistemului de iluminat controlat prin unde radio, oferind o soluție de fotografiere compactă și profesionistă, în combinație cu telecomanda wireless FA-WRC1M și receptorul FA-WRR1, care sunt disponibile în prezent pe piață.

poza blit sony HVL-F45RM
Sony HVL-F45RM

Noul bliț Sony, proiectat pentru a completa corpurile compacte ale camerelor Sony cu montură E, inclusiv modelele full-frame α7 produce o putere maximă de iluminare de până la GN45. Astfel, asigură o iluminare suficientă chiar și când este folosit în mod bounce sau high-speed-sync (HSS).

blit Sony HVL-F45RM mirrorless A7R II
Sony HVL-F45RM si A7R II

Capabilitățile radio ale HVL-F45RM permit ca acesta să fie utilizat ca un emițător sau receptor de până la 30m, fiind potrivit pentru o iluminare creativă cu mai multe blițuri. În plus, spre deosebire de blițurile optice, cele controlate prin unde radio nu necesită un contact continuu între componente pentru a funcționa corespunzător, minimizând în același timp orice impact pe care lumina puternică a soarelui îl are asupra transmisiei semnalului și controlului.

Blițul HVL-F45RM are o autonomie a bateriei de până la 210 declanșări și poate fi înclinat vertical până la 150o, orizontal într-un unghi complet de 360o și în jos până la 8o pentru a maximiza versatilitatea.

Vă recomand să citiţi:
Sony 100mm F2.8 STF G Master si 85mm FE F1.8 – obiective pentru mirrorless cu montura E

poza meniu Sony HVL-F45RM
meniu Sony HVL-F45RM

Ușurința în utilizare a fost îmbuntățită datorită unui display LCD nou, mai mare, luminos și foarte vizibil, unei surse de lumină LED și design-ului rezistent la praf și umezeală3, dar și unui meniu reorganizat, similar celor cu care sunt prevăzute cele mai noi camere Sony.
Blițul Sony HVL-F45RM va fi disponibil în magazine din luna martie 2017 la un preț de arpoximativ 400 Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.