Sony LA-EA5 noul adaptor pentru obiectivele cu montura A

Sony Electronics Inc. anunță astăzi noul LA-EA5, un adaptor full-frame de 35 mm pentru obiective cu montură A (model LA-EA5), care permite utilizatorilor să utilizeze cu ușurință noile body-uri cu montură E[i] alături de obiective cu montură Ai.

Sony LA-EA5 poza adaptor obiective montura a
Sony LA-EA5

Noul adaptor Sony LA-EA5 oferă capacități avansate de autofocalizare automată, atunci când obiectivele cu montură A sunt atașate celor mai noi body-uri cu montură E

Utilizând noul adaptor LA-EA5 pentru montură A, creatorii de conținut se pot bucura acum de funcția de autofocalizare de top și de capacitățile de fotografiere de mare viteză ce se regăsesc pe cele mai noi camere Sony cu montură Ei cu obiective [ii] SSM (Super Sonic Wave Motor) și SAM (Smooth Autofocus Motor) cu montură A, precum și în combinație cu obiective cu montură A care nu au motoare de focalizare internă.

adaptor obiective sony montura a montura e mirrorless
Sony LA-EA5 – adaptor pentru obiectivel cu montura A

Când este utilizat cu modelele Alpha 7R IV[iii] sau Alpha 6600iii, e posibilă fotografierea în rafală rapidă cu tracking[iv] AF/AE la până la 11 cadre pe secundă (FPS)[v] cu obiectivele SSM/SAM, dar și cu obiectivele care nu au motoare de focalizare internă, precum Sonnar T* 135mm F1.8 ZA și Planar T* 85mm F1.4 ZA.

Citește și: Sony 100-400 F4.5-5.6 GM OSS review

Este suportat complet sistemul AF[vi] de detecție a fazei, acoperire AFvi, Real-time Eye AF atât pentru oameni, cât și pentru animale, Real-time Tracking și urmărire AF/AEiv (expunere automată).

poza obiective sony adaptor LA-EA5
obiective Sony

Modelul LA-EA5 combină un design compact cu o unitate de control al diafragmei și un nou modul compact de control AF. Pentru a asigura o utilizare confortabilă atunci când este folosit alături de o cameră cu montură E, diametrul noului adaptor se potrivește cu cel al monturii A, fiind aliniat perfect cu marginile monturii. Adaptorul LA-EA5 permite folosirea ușoară pe corpurile full-frame cu montură E, chiar și atunci când la corpul camerei este atașat un grip vertical.

f64.ro

Preț și disponibilitate

Adaptorul Sony LA-EA5 va fi disponibil la finalul lunii Octombrie 2020 la un preț aproximativ de 1400 RON. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la Photosetup

Povești exclusive și și conținut nou captivant surprins cu noile obiective și alte produse de la Sony pot fi accesate pe alphauniverse.com, un site creat special pentru a-i educa și inspira pe toți fanii și clienții mărcii Sony – brandul Alpha.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[i] Începând din septembrie 2020, sistemul AF de detecție a fazei este suportat pentru obiectivele SSM/SAM cu body-urile Alpha 7 III, Alpha 7R III, Alpha 7R IV, Alpha 6100, Alpha 6400, Alpha 6600, Alpha 9, Alpha 9 II și Alpha 7S III. Sistemul de detecție a fazei este suportat de obiectivele care nu au un motor de focalizare internă pe modelele Alpha 7R IV și Alpha 6600.

[ii] Obiectivele STF suportă doar focalizare manuală. Nu sunt compatibile cu teleconvertoarele.

[iii] Camera Alpha 7R IV trebuie să fie actualizată la o versiune software V1.20 sau superioară, iar camera Alpha 6600 trebuie să fie actualizată la o veriune software V1.10 sau superioară.

[iv] Pentru urmărire AE, diafragma este fixată pentru primul cadru, iar viteza obturatorului și ISO sunt folosite pentru reglarea expunerii.

[v] Viteza maximă de fotografiere în rafală este de 10 cadre pe secundă (FPS) cu Alpha 7R IV, Alpha 9 și Alpha 9 II, și 11 cadre pe secundă (FPS) cu Alpha 6600. Viteza de fotografiere în rafală se poate modifica în funcție de obiectivul atașat..

[vi] Autofocalizarea nu este disponibilă în timpul înregistrărilor video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.