Sony lansează Xperia Z1, Cyber-shot QX10, QX100 si BRAVIA W85 LCD TV la IFA Berlin 2013

Kazuo Hirai, Președinte și CEO al Sony Corporation, a prezentat noile produse în cadrul IFA, cel mai mare târg dedicat produselor electronice.

Sony BRAVIA W85 LCD TV
BRAVIA W85 LCD TV

Noua gamă de electronice, condusă de revoluționarul smartphoneXperia Z1– este menită să valorifice puterea One Sony îmbinând tehnologiile inovatoare Sony cu design-ul de ultimă oră, pentru a furniza experiențe de primă clasă pentru consumatori.

TV și home cinema: BRAVIA W85 LCD TV – cel mai subțire LCD TV cu Bluetooth® Sound Bar din lume
Sistem audio Home și Personal: Linia High Resolution Audio include: Player audio HDD HAP-Z1ES; amplficator stereo integrat TA-A1ES; sistem audio compact HDD HAP-S1; USB DAC amplificator UDA-1; sistem boxe SS-HA1 și SS-HA3

Xperia Z1

smartphone Xperia Z1
Xperia Z1

Xperia Z1 este un smartphone premium rezistent la apă, care îmbină cele mai performante tehnologii de la Sony, design, conectivitate și o cameră foto unică și revoluționară. Camera încorporată de noul Xperia Z1 oferă același nivel de calitate și performanță ca o cameră foto compactă digitală, grație lentilelor ”G Lens”, senzorului mare de imagine CMOS “Exmor RS for mobile”, și procesorului de imagine “BIONZ for mobile”. Smartphone-ul dispune de o suită de aplicații și efecte speciale pentru fotografie, opțiuni pentru rețelele sociale și funcții inovatoare de căutare grafică, dar și multe alte aplicații care vor fi disponibile ulterior.

După ce fotografiază, utilizatorii pot să încarce și să posteze automat pozele în PlayMemories Online, un serviciu de cloud pentru imagini, cu opțiunea “All-sync”. Acest serviciu poate fi accesat oricând, prin smartphone, tabletă sau PC. Xperia Z1 este compatibil cu o gamă largă de produse, pentru o experiență mai bogată.

Cyber-shot QX10 si QX100

Noile modele Cyber-shot™ QX10 și QX100 introduc un nou concept de brand în imaginea digitală. Acestea îți pot transforma smartphone-ul într-o cameră profesionistă, fiind partenerii perfecți pentru smartphone-uri, inclusiv pentru noul Xperia™ Z1. Camerele pot fi conectate wireless cu telefonul tău, astfel încât pot fi utilizate fie împreună smartphone-ul, fie individual. Noile camere sunt echipate cu un senzor de înaltă rezoluție, zoom optic, stabilizator optic și funcții de control manual, conectivitate prin NFC și wi-fi, dar și opțiunea de filmare HD.

FDR-AX1 4K Handycam

sony FDR-AX1 4K Handycam
FDR-AX1 4K Handycam

După ce a revoluționat segmentul de electronice pentru consumatorii casnici cu televizorul BRAVIA® 4K, Sony lansează noul FDR-AX1, pentru cei care doresc să își păstreze amintirile la o rezoluție fără egal.

VAIO Fit multi-flip™ PC 15A/14A/13A/11A

VAIO® Fit multi-flip™ este un laptop premium, cu un design unic, care permite utilizatorilor să transforme ușor laptopul în tabletă, prin simpla rabatare a ecranului. Tot prin rabatare, utilizatorii pot profita de viewer mode, împărtășind mai ușor conținutul de pe ecran cu o persoană aflată în fața lor. Noua funcție VAIO Inspiration Stream oferă o experiență inegalabilă în editarea și organizarea conținutului media, cu ajutorul unui stylus digital, care vine la pachet cu VAIO Fit 13*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.