Sony prezintă apartele foto compact Cybershot DSC–W830 și DSC-W810

Noile aparate foto compacte Cyber-shot W830 și W810 lansate la CES 2014 sunt create special pentru a îndeplini cerințele pasionaților care vor o calitate a imaginilor mai bună decât cea oferită de smartphone, însă nu vor să plătească foarte mult pentru un echipament foto.

aparat foto sony w810
sony w810

Utilizarea este incredibil de simplă, iar designul și opțiunile creative fac fotografiatul mai amuzant, fără a compromite însă calitatea imaginilor surprinse.

Noile modele sunt echipate cu un senzor CCD de 20,1 MP care îți permite să realizezi chiar și filmări în format HD . Pentru că fiecare dintre noi se analizează cu un ochi critic, funcția Beauty Effect îți dă posibilitatea să retușezi micile imperfecțiuni direct pe cameră, pentru a te asigura că arăți perfect în fotografii, iar gama extinsă de efecte creative îți asigură cele mai bune imagini. Cu noile camere poți să realizezi panorame de 360 de grade cu funcția Sweep Panorama, astfel încât să beneficiezi de o nouă perspectivă a locurilor care te înconjoară. În același timp, blițul avansat care controlează automat sensibilitatea ISO îți oferă lumina optimă pentru a fotografia cât mai clar subiecții aflați la distanță.

sony w830
sony w830

Noua cameră Sony DSC-W830 îmbină într-un corp compact și elegant performanța obiectivului ZEISS cu procesorul de imagine BIONZ și senzorul CCD de 20,1 MP pentru fotografii clare și detaliate. Tehnologia Optical SteadyShot estompează tremurul mâinilor, iar modul Optical SteadyShot Active utilizat împreună cu sistemul electronic de stabilizare oferă clipuri video clare și fluide. Sony DSC-W830 are un corp similar camerelor foto avansate, iar învelișul metalic scoate în evidență designul premium al camerei disponibilă în patru culori .

sony W810
W810

Camera foto Sony DSC-W810 dispune de un senzor CCD de 20,1 MP și un obiectiv superangular de 26mm cu zoom optic 6x, pentru imagini clare și rafinate. Noul mod Party ajustează automat setările pentru imagini clare chiar și în condiții dificile de luminozitate.

Datorită gripului frontal și a finisajelor metalice fine, noua cameră Sony DSC-W180 are un aspect premium . Un buton plasat pe spatele camerei oferă acces imediat la funcția de înregistrare, pentru clipuri la calitate HD.

Noile camere Sony DSC-W810 și DSC-W830 vor fi disponibile în Europa începând cu luna Februarie 2014.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.