Sony SF-G TOUGH – card SD foarte rezistent si rapid

Sony lansează o nouă inovație în domeniul stocării media, prin seria de carduri SD UHS-II SF-G TOUGH. Acesta răspunde nevoilor fotografilor de a-și păstra fotografiile în siguranță, atunci când cardul SD este scos din cameră.

Sony SF-G TOUGH poza card memorie rezistent rapid
Sony SF-G TOUGH – 32GB

Cardul Sony SF-G TOUGH combină cele mai rapide viteze de citire și de scriere cu un design ultra-robust, rezistent la o forță de îndoire de 180N și la cădere de la înălțimi de până la 5 metri. Pentru fotografii care sfidează natura pentru a realiza fotografia perfectă, gama de carduri SD SF-G TOUGH este, de asemenea, rezistentă la apă, cu rating IPX8 și rezistentă la praf, cu rating IP6X.

Sony SF-G TOUGH poza card memorie 64GB rapid rezistent
Sony SF-G TOUGH – 64GB

Gama de carduri SD SF-G TOUGH este de 18 ori mai rezistentă decât cardurile SD standard[ix] care sunt construite din trei elemente. Seria SF-G TOUGH prezintă prima structură monolitică din lume (o singură structură, fără niciun spațiu liber în card) construită din materiale rezistente de primă clasă. Această gamă este protejată de deteriorările tipice care afectează cardurile SD convenționale precum ruperea învelișului de plastic, distrugerea butonului de protecție a datelor sau ruperea nervurilor de la conector. Rezistența acestei noi serii se datorează faptului că acestea sunt primele carduri SD care nu au nervuri și comutator pentru protecția scrierii.

ishoot.ro

Aceste inovații îmbunătățesc rezistența seriei SF-G TOUGH, eliminând părțile care se puteau rupe ușor și crescând rezistența la îndoire. Această gamă de carduri SD a fost concepută de Sony pentru a oferi cel mai bun echilibru între putere și rezistență. Cu o structură dintr-o singură piesă, nicio picătură de apă, praf sau murdărie nu poate afecta cardul, atingând astfel cele mai înalte stande de rezistență la apă (IPX8) și praf (IP6X).

Sony SD UHS-II SF-G TOUGH ambalaj card memorie
ambalaj card memorie Sony SD UHS-II SF-G TOUGH

Întreaga putere a camerei este acum accesibilă

Astăzi industria este condusă de trendul camerelor full-frame mirrorless Sony, precum seriile α9 și α7, care aduc împreună performanța fotografică și performanța video. Pentru a maximiza performanța acestor camere, este recomandată utilizarea cardurilor de memorie cu viteză mare. Acum, fotografii profesioniști care utilizează frecvent carduri SD se așteaptă la produse durabile pe care se pot baza, așa cum sunt cardurile profesionale.

Vă recomand să citiți: Test cu memoria USB 3.0 SanDisk Cruzer Ultra Flair 128GB

Cu cea mai mare viteză de scriere din lume, de până la 299MB/s, timpul de eliberare a buffer-ului este redus, ceea ce le permite fotografilor să surprindă mai multe cadre pe secundă și să captureze astfel fiecare moment.
Seria SF-G TOUGH suportă și V90, cel mai înalt standard de viteză video, ceea ce recomandă pentru înregistrarea de video la rezoluție înaltă.

poza card memorie Sony SF-G TOUGH
pini card memorie Sony SF-G TOUGH

Mai mult, transferul rapid de fotografii și de video-uri este asigurat de viteza de citire de până la 300MB/s. Viteza acestei serii îmbunătățește semificativ eficacitatea ritmului de lucru, după ce shooting-ul este încheiat. Pentru a răspunde nevoilor pragmatice ale fotografilor, cardurile din seria SF-G TOUGH includ un design cu o bandă reflectorizantă de culoare galbenă, pentru a fi depistate cu ușurință în întuneric.

Sony SF-G TOUGH card memorie 128GB rezistent rapid
Sony SF-G TOUGH – 128GB

Siguranță

Seria de carduri SD SF-G TOUGH oferă o serie de caracteristici pe care fotografii se pot baza. ‘SD Scan Utility’ le permite utilizatorilor să verifice condiția cardului de memorie.
Funcția File Rescue Software[x] permite recuperarea datelor și fotografiilor care au fost șterse accidental. Mai mult, seria SF-G TOUGH este rezistentă la raze X, la magneți, la temperatură, este anti-statică și include UV Guard.

Vă recomand să citiți: Recuperarea fotografiilor sterse de pe cardul de memorie

Disponibilitate

Cardurile de memorie din seria Sony SF-G TOUGH vor fi disponibile la capacități de 32GB, 64 GB și 128GB. Acestea vor fi lansate în Europa începând cu luna octombrie la preț de 599lei1.199lei1.999lei

UPdate: Nota de avertizare Sony pentru carduri de memorie SD !

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

[i] Din categoria de carduri SD destinate publicului, conform investigației Sony din luna august 2018.

[ii] Este de 18x mai puternic, în comparație cu testele de îndoire a SD-urilor de forță 10N.

[iii] Rezistent la o forță de îndoire de 180 N.

[iv] Rezistent la cădere de până la 5 metri.

[v] Card SD de 2.1mm. Conform specificațiilor unui card fără conectori de mărime standard Mechanical Addendum 6.0. Conform investigației Sony din luna august 2018.

[vi] Conform investigației Sony din luna august 2018.

[vii] Conform testelor interne Sony . Viteza de transfer poate varia și este dependentă de device-ul gazdă, de sistemul de operare sau de condițiile de utilizare. Pentru a utiliza produsul la capacitatea sa maximă, device-ul gazdă trebuie să suporte UHS-II. Conform investigației Sony din luna august 2018.

[viii] Conform IP68 standard. Protecția împotiva oricăror deteriorări în diferite tipuri de condiții și situații nu poate fi garantată.

[ix] Un card SD standard suportă o forță de 10N, în timp ce acestă serie poate suporta o forță de până la 180N.

[x] Poate fi descărcat de pe site-ul Sony Support

fotostefan

One thought on “Sony SF-G TOUGH – card SD foarte rezistent si rapid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.