Sony SLT A77 II

Sony a anunţat un nou dslr: SLT A77 II, care are un senzor nou şi un sistem de focalizare îmbunătăţit.

dslr Sony SLT A77 II
Sony A77 II

După cum este uşor de ghicit după denumire şi design, SLT-A77 II este o actualizare a modelului SLT-A77 de acum doi ani şi jumătate.

Noul model dispune de un senzor CMOS Exmor în format APS-C de 23,5 x 15,6 mm cu 24,3 Mpx, stabilizat şi coordonat de un procesor Bionz X, care
permite o creştere a sensibilităţii maxime de până la 25.600 ISO. Senzorul a fost reproiectat, cu spaţii libere mai mici între fotosituri şi cu o mai bună asezare a microlentilelor, pentru a optimiza captarea luminii în special spre marginea cadrului.

senzor sony dslr slt
senzor sony a 77 II
Sony SLT A77 II butoane
sony A77 II

Cea mai interesantă noutate este sistemul de focalizare cu 79 de puncte şi acoperire de 40 de procente a cadrului, acesta fiind cel mai complex sistem implementat pe un aparat foto Sony până în acest moment. Pe lângă aceste noi caracteristici, sistemul de focalizare preia şi îmbunătăţeşte opţiunile avansate ale modelului SLT-A99, permiţând astfel specificarea distanţelor între care focalizarea continuă trebuie să urmărească subiectul, sensibilitatea sistemului de urmărire şi setarea punctului de declanşare a sistemului de focus tracking.

Sistemul reflex adoptat de această serie, cu oglindă semitransparentă, permite autofocalizarea continuă chiar şi în cazul fotografierii în rafala. Sony A77 II este capabil de a fotografia 12 cadre/sec cu autofocalizare continuă. Noul sistem de autofocalizare activează până la 9 puncte AF din jurul celui care realizează autofocalizarea (sunt disponibile 5 nivele de sensibilitate AF). În cazul fotografiei de portret, camera poate detecta şi realiza autofocalizarea pe planul ochilor.

sony lcd rabatabil doua axe
lcd sony a77 II

Ocularul electronic păstrează acelaşi panou XGA OLED Tru-Finder cu rezoluţie de 236,000 pixeli; ecranul LCD rabatabil folosind însă acum un panou Xtra Fine de 7.5 cm cu o rezoluţie de 1,23 milioane de pixeli.

dslr Sony SLT A77 II
Sony SLT A77 II

Sony A77 II dispune de Wi-Fi, NFC şi poate înregistra secvenţe video la rezoluţie Full HD şi 60 de cadre pe secundă.

Sony SLT-A77 II va ajunge pe piaţă la un preţ de 1199 de dolari sau 1799 de dolari împreună cu un obiectiv SAL-1650 cu focală variabilă 16–50mm şi diafragmă constantă F/2.8.

3 thoughts on “Sony SLT A77 II”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.