Sony Xperia L4 smartphone cu display compact de 6.2 inch si baterie puternica

Sony a anunțat astăzi noul Xperia L4, adăugând în portofoliul său un nou model de smartphone dedicat divertismentului.

Sony Xperia L4 poza smartphone entry level ecran 6.2 inch
Sony Xperia L4 – albastru

Sony Xperia L4 – Raport de aspect 21:9, pentru un design compact și productivitate îmbunătățită

smartphone ecran 6.2 inch format 21:9 pret accesibil
Xperia L4 – ecran 6.2 inch format 21:9

Nou în seria L de la Sony, modelul L4 are un display de 6.2” și un raport de aspect 21:9, reunite într-o structură compactă care face telefonul să se potrivească perfect în mâna utilizatorului.

smartphone ecran 6.2 inch format 21:9 baterie puternica
ecran 6.2 inch – format 21:9

Formatul 21:9 permite vizualizarea simultană a mai multor tipuri de conținut și o navigare mai fluidă, iar datorită Sony UI pentru redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, utilizatorii pot rula două aplicații în același timp, la o dimensiune optimă. De asemenea, funcția Side sense vine în completarea acestor caracteristici și oferă acces rapid și ușor la aplicațiile favorite ale utilizatorului.

Abilități foto îmbunătățite

Xperia L4 este primul produs Sony din seria L dotat cu un sistem foto cu trei camere, având un senzor principal de 13MP, unul ultra-wide de 5MP și o cameră de adâncime de 2MP, în așa fel încât utilizatorii se pot lăsa conduși de creativitate și pot capta fotografii artistice de înaltă calitate, cu un efect bokeh.

Sony Xperia L4 smartphone telefon mobil 3 camere foto
Xperia L4 – negru

Pentru obținerea unei imagini complete se poate comuta între cele două moduri, wide și ultra-wide, având astfel posibilitatea unei imortalizări perfecte, atât pentru peisaje surprinzătoare, cât și pentru portrete naturale.

flip.ro

Posibilitățile de creație oferite de sistemul foto sunt amplificate de display-ul cu un format 21:9, care permite realizarea de clipuri video și imagini cu acest format, pentru un plus de dramatism.

O baterie cu capacitate mare proiectată să reziste tuturor provocărilor

Sony Xperia L4 poza telefon mobil smartphone albastru negru
Xperia L4 – albastru sau negru

Capacitatea ridicată a bateriei, de 3.580mAh, alături de opțiunea de fast charging, asigură funcționarea optimă a telefonului pe toată durata unei zile aglomerate, în așa fel încât utilizatorii să rămână conectați constant la activitățile lor preferate.

Citește și: Review Garmin VivoSmart HR bratara fitness cu functii smartwatch

Datorită funcției Adaptive Charging, Xperia L4 monitorizează încărcarea telefonului, asigurându-se că bateria nu este supraîncărcată și că își păstrează durabilitatea și calitatea pentru mai mult timp.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Disponibilitate

Xperia L4 este disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, și va putea fi achiziționat începând din primăvara acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.