Sony ZEISS 16-35mm F4 pentru aparate foto cu montura E

Cel mai nou zoom grand-angular ZEISS 16-35mm F4 de la Sony înglobează o semnificativă forță imagistică într-un corp ușor, compact, în completarea seriei obiectivelor cu montură E, destinată utilizatorilor de aparate foto α.

Vario-Tessar T FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z)
ZEISS 16-35mm F4

Obiectivul Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) vine ca un al treilea membru al unei serii de zoom-uri de mare luminozitate, adăugându-se deja existentelor SEL2470Z și SEL70200G. Noul zoom grand-angular SEL1635Z reprezintă o convingătoare opțiune pentru peisaj, interior și arhitectură sau pentru fotografia de zi-cu-zi.

Calitatea legendară opticii ZEISS exploatează imensul potențial creativ al mult aclamatei serii α7 de aparate în format full-frame, de la Sony. Noul obiectiv este, de asemenea, un partener ideal în grupul obiectivelor Sony cu montură de tip E, destinate aparatelor de fotografiat și camerelor video.

Designul optic fără compromisuri include cinci lentile asferice, incluzând un element AA (”advanced aspherical”) de mari dimensiuni, precum și trei elemente din sticlă optică ED (”extra-low dispersion”). Acestea permit obiectivului SEL1635Z să obțină o rezoluție și o acutanță uluitoare, pe toată suprafața imaginii, reducând, în același timp, distorsiunea și aberațiile cromatice la un minim absolut. Toate acestea, într-un obiectiv care este și compact, și ușor de cărat. O semnătură caracteristică a obiectivelor ZEISS, acoperirea antireflex T* reduce la minimum reflexiile parazitare pe suprafețele optice ale obiectivului, accentuând contrastul, claritatea și adâncimea imaginilor de peisaj sau a scenelor iluminate în contre-jour.

Diafragma maximă constantă de F/4 permite fotografilor să obțină frumoase efecte de neclaritate pe fundal și să utilizeze o profunzime de câmp îngustă la toate distanțele focale. În tandem cu sistemul de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, inclus în obiectiv, luminozitatea obiectivului permite obținerea unor surprinzătoare imaginii ”din mână”, în condiții de iluminare slabă, fără a fi necesară forțarea sensibilității ISO și odată cu aceasta, apariția unui zgomot crescut de imagine.

Oriunde vă veți găsi cu un angajament fotografic, obiectivul protejat împotriva prafului și umidității vă va permite să fotografiați cu încredere, chiar și în cele mai ostile medii.

Obiectivul zoom grand-angular full-frame Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) este disponibil la precomandă și va fi în magazinepe piața din Europa începând cu noiembrie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.