Strategia culturala a Bucurestiului – dezbatere publica

O strategie culturală a fost dezvoltată pentru prima data pentru Municipiul București. Ea a fost făcută publică pe site-ul Primăriei Generale a Municipiului București și se află în dezbatere publică până în 25 iulie 2016.

document pdf strategie culturala bucuresti
strategie culturala

Dacă îți dorești un oraș mai prietenos cu oamenii și cu spațiile verzi, soluții alternative pentru traficul sufocant, legături mai bune între cartiere și centru, sau clădiri nefolosite transformate în centre culturale, sau comunitare, consultă documentul strategic (pdf cu 92 de pagini), susține adoptarea lui și transmite mai departe propunerile tale pe adresa Primăriei.

poza pregatire mars biciclisti ora pamantului bucuresti 2016
pregatire mars biciclisti – Ora Pamantului

Documentul propune soluții pentru probleme legate de aglomerație, modalități prin care cartierele pot fi conectate mai bine de centru, dar și soluții alternative de a reda orașului clădiri nefolosite care ar putea deveni centre culturale, educative sau comunitare.

E necesar ca ea să fie adoptată de Consiliul General înainte de data de 12 august 2016 – momentul depunerii oficiale a dosarului final de candidatură pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, pentru ca Bucureștiul să poată merge mai departe în cadrul acestei competiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.