Tabara de fotografie

fotoetnografica

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures anunta organizarea celei de a VI-a editii a Taberei Nationale Fotoetnografica.
Fotoetnografica este o tabara cu specific fotografic, care isi propune conservarea cu ajutorul fotografiei a culturii traditionale din Maramures.
Curatorul taberei este Felician Sateanu, consultant artistic, departamentul foto-video al CJCPCT Maramures.

Zona propusa pentru cercetare: -Mara, Desesti, Hoteni, Sat Sugatag, Giulesti si Berbesi. (Valea Marei)
Dupa terminarea taberei lucrarile selectate vor fi prezentate intr-o expozitie de tinuta, in Baia Mare si alte orase din tara.
Lucrarile expuse vor fi prinse intr-un minialbum “Fotoetnografica” valea Marei, iar la sfarsitul celor 10 editii intr-un album complex despre Maramures.

Inscrierile se pot face in intervalul 15. 04. – 03. 05. 2010, tabara urmand a se desfasura in per. 08 – 17 mai (in 16 mai are loc “Tanjaua de pe Mara” festival folcloric legat de ritualurile agrare de primavara).
Participantii trebuie sa aibe aparatura foto digitala proprie, echipament adecvat deplasarilor in teren, rezerve de baterii, carduri de memorie si alte accesorii necesare unei bune activitati fotografice.
Inscrierile se pot face in limita a 8 locuri disponibile.

Taxa de partcipare este de 900 lei, (100 lei/zi, camera cu doua paturi, baie, 3 mese) diferenta necesara pentru realizarea obiectivelor propuse va fi suportata de CJCPCT Maramures.

Persoana de contact: Felician Sateanu, tel. 0262 211 560. mobil 0723 260826, mail: felix_sateanu@yahoo.com

fotostefan

One thought on “Tabara de fotografie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.