Testeaza Nikon D800 si D800E in magazinele Yellow Store din tara

Daca sunteti curiosi sa vedeti si sa testati pe viu cum arata noile aparate foto digitale Nikon D800 si Nikon D800e mergeti la magazinele Yellow Store.

nikon d800
D800

Cele doua modele vor disponibile in magazinele Yellow Store alaturi de un reprezentant Nikon, care va va oferi toate informatiile necesare.

Programul de testare va fi urmatorul:

Miercuri, 7 martie – Yellow Store Baneasa, din cadrul Baneasa Shopping City, orele 17:00 – 20:00

Joi, 8 martie – Yellow Store Constanta, din cadrul Maritimo Shopping Center, orele 14:00-20.00

Sambata, 10 martie – Yellow Store Craiova, din cadrul Electroputere Shopping Parc, orele 14:00-20:00

Luni, 12 martie – Yellow Store Cluj, din cadrul Polus Center Cluj, orele 14:00-20:00

Nikon D800e
D800e

Nikon D800E este o editie speciala a modelului D800, proiectat special pentru cei care cauta cel mai inalt nivel de rezolutie. Cu un filtru optic Low Pass modificat pentru obtinerea unui nivel cat mai mare de claritate a imaginii, aparatul reprezinta alegerea ideala pentru fotografii care doresc sa redea cele mai fine detalii cu o claritate maxima. In afara de filtrul optic, toate functiile si caracteristicile sunt identice cu cele ale modelului D800.

Nikon D800 este un aparat foto dedicat mai ales fotografilor de studio, celor de peisaj si videografilor, oferind rezolutia si detaliile unui aparat in format mediu, dar pastrand versatilitatea si agilitatea unui aparat DSLR.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Senzorul CMOS in format FX de 36,3MP permite redarea unor detalii si nuante foarte clare, fiind obtinute imagini de o calitate remarcabila cu un nivel redus de zgomot si un interval dinamic mare, cu sistem de conversie de la analog la digital (A/D) pe 14 biti si raport ridicat semnal-zgomot. Intervalul ISO de la 100 la 6400.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.