TP-LINK M7350: Routerul mobil cu suport 4G va fi lansat în cadrul DreamHack Bucharest 2015

TP-LINK lansează cel mai performant router mobil cu suport 4G, M7350, în cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Bucureşti în perioada 24-26 aprilie. Noul dispozitiv se adresează celor care vor viteze de acces ridicate şi o conexiune mobilă stabilă de Internet, indiferent de locaţie.

TP-LINK M7350 router mobil
TP-LINK M7350

Folosind ultima generație de rețea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de până la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experienţe multiplayer mobile. Utilizatorii pot descărca cele mai noi update-uri oricând și oriunde, în doar câteva secunde sau se pot bucura de sesiunile online multiplayer, fără întreruperi.

4G LTE TP-LINK M7350
router mobil M7350

Noul router mobil 4G de la TP-LINK este desebit de uşor de folosit: după introducerea unei cartele SIM 4G se creează automat un hot spot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri şi console mobile sau alte terminale Wi-Fi. Conexiunea astfel creată poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, asigurând condiţiile necesare ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai populare jocuri precum Hearthstone sau League of Legends, indiferent de locaţie.

componente router mobil TP-LINK M7350
TP-LINK M7350

Având o baterie puternică de 2550mAh, M7350 poate funcționa timp de 10 ore la capacitate maximă* și 600 de ore în standby. Pentru o flexibilitate suplimentară și o utilizare continuă, dispozitivul poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet. În plus, dispozitivul oferă spațiu de stocare de până la 32 GB prin inserarea unui card microSD, permiţând partajarea în reţeaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor și altor tipuri de fișiere, aflate pe card.

Prezentat publicului larg în premieră la DreamHack Bucharest 2015, TP-LINK M7350 va fi disponibil în oferta magazinelor, de la sfârşitul lunii aprilie.

TP-LINK, în calitate de partener tehnic, va asigura soluția tehnică a rețelei pentru competițiile de gaming profesionist din cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Sala Polivalentă, în perioada 24-26 aprilie.Infrastructura furnizată de TP-LINK va susține competițiile de Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone și League of Legends. De asemenea, TP-LINK va oferi rețeaua de Internet wireless și pentru zonele dedicate organizatorilor și partenerilor.

Totodată, TP-LINK pregăteşte participanților la DreamHack, în cadrul celor trei zile de eveniment, mai multe surprize, printre care şi un campionat HearthStone şi nenumărate premii, atât la standul special amenajat, cât şi în cadrul DreamQuest.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.