Un proiect independent cu si despre fotojurnalism

Daca sunteti fotojurnalist si:
– doriti sa colaborati sau sa preluati inspre administrare si dezvoltare un site dedicat acestei meserii – www.fotojurnalism.ro ,
– doriti sa va deschideti un blog personalizat (de ex. de forma http://gogu.fotojurnalism.ro)
atunci scrieti la contact @ fotojurnalism.ro.

Se pun la dispozitie, in mod gratuit: domeniul fotojurnalism.ro, spatiu web, baze de date, email personalizat, acces nelimitat la toate facilitatile web, ulterior si spatiu pentru blog personalizat.
Persoana care va prelua spre administrare site-ul va avea drepturi nelimitate, inclusiv pentru modificarea aspectului si conceptiei acestui site.
Proprietarul domeniului este foarte pasionat de arta fotografica si ofera toate cele de mai sus gratuit si fara nici o conditie, alta decat sa se respecte specificul acestui proiect.

Fotojurnalism.ro se doreste a fi in primul rand un site-resursa pentru uzul fotojurnalistilor vorbitori de limba romana, dar poate deveni mult mai mult de atat. Participati si voi! Scrieti la contact @ fotojurnalism.ro!

fotostefan

2 thoughts on “Un proiect independent cu si despre fotojurnalism”

  1. Am incercat sa gasesc in google informatii referitor la fotojurnalism, insa, din pacate, nu am gasit nimic ce m-ar interesa. De aceea, as solicita mai mult ajutor, cum pot sa gasesc mai multe informatii online priviritor la aceasta cu ajutorul caruia sa-mi continui teza mea de licenta?
    Va multumesc.
    Cu respect,
    Tatiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.