Value Glossy Photo Paper: noua hartie fotografica lucioasa produsa de Epson

Epson lansează Value Glossy Photo Paper, o nouă hârtie fotografică ce oferă o soluţie accesibilă pentru printarea fotografiilor acasă. Indiferent că este vorba despre cea mai frumoasă poză din vacanţă pe care vreți să o păstrați ca amintire pe frigider, despre imagini pentru un proiect şcolar sau despre decupaje pentru un colaj, Value Glossy Photo Paper de la Epson va furniza fotografii de cea mai bună calitate, la fiecare utilizare.

hartie foto lucioasa Value Glossy Photo Paper
Epson Value Glossy Photo Paper

Această hârtie fotografică a fost dezvoltată special pentru gama de cerneluri Epson, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă tuturor utilizatorilor care dețin o imprimantă cu jet de cerneală care se alimentează prin spatele echipamentului.

Epson pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de hârtii foto, cu scopul de a oferi soluția potrivită, la un preț corect, în orice situație. Noua hârtie Value Glossy Photo Paper de trei stele, cu grosimea de 183 g/m2, ocupă un loc de cinste în gama entry level de la Epson.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Pentru cei care caută un suport media rezistent, care pune în valoare o imagine sau vor să păstreze aceeași calitate a fotografiilor și după arhivare, Epson pune la dispoziţie, de asemenea, tipurile de hârtie Glossy Photo Paper, de patru stele, cu grosimea de 200 g/m2, cu înveliş de răşină, Premium Glossy Photo Paper, de cinci stele, cu grosimea de 255 g/m2 şi Ultra Glossy Photo Paper, de cinci stele plus, cu grosimea de 300 g/m2.

evomag.ro

Ideală pentru varii întrebuințări, Value Glossy Photo Paper este disponibilă în două dimensiuni, A4 şi 10×15 cm, şi în volume variabile per pachet, anume de 20, 50 sau de 100 coli. Hârtia foto este oferită într-un ambalaj resigilabil, care simplifică protejarea acesteia împotriva umidităţii şi a luminii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Value Glossy Photo Paper: noua hartie fotografica lucioasa produsa de Epson”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.