Vernisajul expozitiei Nikonistilor, editia a 3-a

Vineri 24 februarie 2012 a avut loc vernisajul celei de a treia editii a Expozitiei Nikonistilor care de data aceasta a fost la Muzeul National de Arta Contemporana din Str. Izvor 2-4, aripa E4.

expozitie de fotografie
expozitie foto

Si anul acesta Skin, reprezentanta Nikon in Romania, a facut efortul de organizat inca o expozitie a fotografiilor participante in cadrul concursului de fotografie “Se cauta fotografia lunii 2011”.

fotograful
pozat

Daca anul trecut expozitia s-a bucurat de spatiul generos de la Sala Dalles, anul acesta cele 48 de fotografii au fost expuse intr-un spatiu mai mic, dar asta nu a impiedicat o prezenta destul de numeroasa.

privitori
public
privitori
expo foto

Normal, s-au format grupulete grupulete, s-au purtat discutii depre fotografie, atmosfera fiind placuta iar pozele destul de interesante.

cuplu
doi
expo foto
poze

Anul acesta fotografii amatori (care nu au ca principala ocupatie fotografia) au primit trei distinctii: premiul pentru cel mai bun proiect video (castigator Ovidiu Jelea), premiul pentru cel mai bun proiect foto (castigatori Mihnea Turcu si Andrei Stefan) si premiul special pentru promovarea marcii Nikon (castigator Aurel Rapa).

Printre cei prezenti a fost si un invitat special fotograful Brett Florens care ne-a spus cateva cuvinte:

wedding photographer
brett florens

Iar partea romaneasca a fost reprezentata de fotograful Nicolae Cosniceru, ce a dat un sfat bun si anume sa nu tinem cont de like-urile primite la pozele pe care le postam pe facebook.

Felicitari Nikon Romania pentru efortul depus si sper ca si alte marci sa urmeze exemplul!

3 thoughts on “Vernisajul expozitiei Nikonistilor, editia a 3-a”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.