Video:Artificii Revelion 2016, parcul Titan din Bucuresti

De Anul Nou, Bucureştiul a avut parte doar de o singură petrecere în aer liber. Spectacolul şi tradiţionalul foc de artificii au avut loc în parcul Titan (Alexandru Ioan Cuza este denumirea oficială) din cartierul cu acelaşi nume aflat în sectorul 3.

poza artificii revelion parc titan bucuresti
Artificii Revelion 2016 – parcul Titan, Bucuresti

Dacă vreţi să vedeţi cum a fost focul de artificii la Revelionul 2016, vă invit să citiţi mai departe.

Spre deosebire de anul trecut, când spectacolul şi artificiile au fost organizate la scena permanentă din parcul IOR (cum îl numesc unii dintre vecinii lui), anul acesta spectacolul a fost organizat pe platoul de lângă cea mai înaltă statuie ecvestră din România.

Conform comunicatului oficial, petrecerea de Revelion, numită “Noaptea albă a dorinţelor”, a inclus concerte susţinute de Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project şi Fly Project.

poze focuri artificii parcul titan bucuresti revelion
focuri de artificii – parcul IOR, Bucuresti

Oricum eu am mers în parc doar pentru focurile de artificii, iar înainte să daţi play filmării de 7 minute, vă urez: La mulţi ani! Fie ca în 2016 să vă meargă bine şi să faceţi poze cât mai reuşite!

Spectacolul din parcul Titan a fost organizat de primăria sectorului 3

Am filmat cu Nikon D5300 (prezentat pe larg aici) setat la 1/50, auto-iso, 24fps, microfonul la nivel 5. Obiectivul folosit a fost un Nikon AF-S DX 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR (testul poate fi citit aici). Cele două produse au fost montate pe un trepied Giottos.

Anul acesta, deşi nu a mai fost frig ca anul trecut , totuşi capul video (Slik 504 QF II) de la trepiedul folosit de mine iar s-a mişcat mai greu, decât de obicei.

One thought on “Video:Artificii Revelion 2016, parcul Titan din Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.