Videoproiectoarele Epson EB-L25000U si EB-L1505U folosite in turneele mondiale ale Radiohead si James Blunt

Universal Pixels a achiziționat videoproiectoare laser Epson pe care le va folosi în show-urile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni și trupe din întreaga lume precum James Blunt, Radiohead, Chris Rea și Rick Astley. Compania specializată în proiecții la scară largă va folosi în turneele viitoare cel mai puternic model de videoproiector laser cu tehnologie 3LCD din lume, EB-L25000U, precum și modelul EB-L1505U cu o luminozitate de 12.000 de lumeni.

proiector laser 3lcd Epson EB-L25000U
Epson EB-L25000U

Universal Pixels a adăugat noile produse în portofoliu din septembrie anul acesta și deja le-a folosit în turneele mondiale pe care le derulează în prezent Radiohead și Moon Shaped Pool.

poza videoproiector EB-L1505U
Epson EB-L1505U

”Investiția în kit-ul de proiecție a fost cea mai bună alegere. Datorită unui flux stabil de proiecte, a devenit evident faptul că această investiție era următorul pas pentru noi. Fiind printre primii producători care au lansat un produs de 25.000 lumeni, Epson a fost alegerea logică. În acest an am organizat spectacole live remarcabile defășurate în unele dintre cele mai exigente locații din calendarul turneelor globale, aparținând celor mai mari nume din industria de divertisment. Capacitatea proiectoarelor Epson de a se adapta la condiții variate de lumină și mediu, alături de ușurința și viteza de instalare au fost esențiale în această reușită. În viitor, dorim să oferim proiecții 4K și suntem convinși că Epson ne va ajuta să realizăm acest lucru”, a declarat Oliver Luff, director Universal Pixels

videoproiector epson EB-L1505U turneu radiohead james blunt
videoproiector Epson EB-L1505U

Decizia strategică de a investi în achiziționarea videoproiectoarelor ca alternativă la subînchiriere a fost determinată de cererea crescută față de soluțiile personalizate oferite de Universal Pixels și de multitudinea proiectelor subcontractate. Având propria gamă de proiectoare Epson, Universal Pixels va dispune de mai multă flexibilitate pentru crearea unor evenimente de impact.

”Suntem foarte bucuroși pentru decizia Universal Pixels de achiziționa proiectoare Epson. O investiție atât de semnificativă făcută într-un produs aflat în primele luni de disponibilitate pe piață arată adevărata calitate a soluțiilor Epson. Este minunat să vedem cum produsele noastre pot contribui în această industrie incredibil de creativă pentru a transpune în realitate viziunea unora din cele mai mari nume din divertismentul mondial, crescând în același timp capitalul de imagine al brandului în industria de producție video”, a declarat Charlotte Hone, Business Manager la Epson Marea Britanie.

f64.ro

fotostefan

One thought on “Videoproiectoarele Epson EB-L25000U si EB-L1505U folosite in turneele mondiale ale Radiohead si James Blunt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.