Walkman-ul Sony NW-ZX100HN lansat la IFA 2015

Sony lansează în cadrul târgului de tehnologie IFA 2015 noul Walkman NW-ZX100HN, cu o nouă funcţie digitală de filtrare a zgomotului compatibilă High-Resolution Audio.

Sony Walkman NW-ZX100HN
Walkman NW-ZX100HN

Folosind suita de tehnologii audio Sony, gama în creştere de produse Hi-Res Audio a companiei urmărește redarea muzicii exact cum a fost concepută de artişti, la o calitate superioară celei oferite de CD .
ZX100HN redă la calitate uimitoare nu doar melodiile în format Hi-Res, ci îmbunătăţeşte şi fişiere comprimate precum MP3 folosind tehnologia DSEE HX, care compensează treble-ul sunetelor comprimate astfel şi le redă la o calitate superioară celei iniţiale, foarte apropiată de standardul Hi-Res Audio. Chiar şi într-un mediu foarte aglomerat şi zgomotos, ZX100HN creează condiţiile optime pentru ca utilizatorul să se bucure la maxim de muzica preferată, anulând orice sunet nedorit de fundal cu ajutorul căştilor compatibile Hi-Res cu funcţie digitală de anulare a zgomotului.

sony ZX100HN
ZX100HN

Tehnologia S-Master HX procesează semnalul audio pentru a sprijini redarea acestuia la o rezoluţie înaltă, rezultatul fiind un sunet dinamic şi delicat în acelaşi timp. Performanța căștilor din gama High-Resolution este îmbunătățită prin reducerea zgomotelor, prin eliminarea condensatorului de cuplaj din cadrul amplificării la ieșire și prin folosirea unui design unic care incorporează patru surse de alimentare independente pentru canalele stânga/dreapta și pozitiv/negativ.

sony Walkman NW-ZX100HN
walkman

ZX100HN încorporează LDAC, o nouă tehnologie audio SONY care permite transmisii audio wireless de înaltă calitate via Bluetooth®. Transmițând până la de 3 ori mai multe date , LDAC asigură o experiență audio wireless îmbunătățită semnificativ.

Chiar și designul interior și exterior al lui ZX100HN se concentrează pe obținerea celui mai bun sunet posibil. Carcasa rotunjită și placa de bass din aluminiu strălucitor îi dau o rigiditate sporită pentru o voce clară și un bass puternic și ferm. La interior componentele sunt realizate din cele mai bune materiale pentru un sunet de primă clasă. De exemplu, se folosește cositor pentru lipiri de cea mai bună calitate pentru obținerea unui echilibru cât mai natural al frecvențelor, iar conexiunea VIA este umplută cu cupru pentru a produce un bass mai ferm și o gamă clară de sunete înalte. Această metodă unică stabilizează linia de tensiune și scade impedanța circuitului.

2 Bluetooth® A2DP, SBC(328kbps,44.1kHz)
3 45ore de redare Hi-Res *1 și 70 ore de redare MP3 *2 posibilă.
*1: în cazul 192 kHz/24 bit *2: în cazul 128 kbps

sony NW-ZX100HN
Fisa cu specificațiile tehnice ale produsului

Bateria are o autonomie de 45 de ore iar Walkman-ul oferă posibilitatea de a monta memorie externă pe lângă cei 128GB de memorie internă. Existența slotului microSD elimină limitarea capacității de stocare, cu suport adițional pentru carduri micro SDXC mai mari de 64GB.

Noul NW-ZX100HN va fi disponibil din octombrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.