Webinar despre băncile de imagini și fotografia de stoc pentru ONG-uri

Fotografiile și ilustrațiile pe care le folosești te pot ajuta să crești impactul muncii organizației tale. Dar nu orice fotografie găsită online poate fi utilizată gratuit și nu orice dimensiune a fotografiei poate fi folosită pentru tipar.

webinar despre băncile de imagini și fotografia de stoc
webinar

Vino să înveți cum să folosești fotografia de stoc și băncile de imagini pentru a crește impactul vizual al organizației tale în online sau tipar, într-un webinar organizat de TechSoup Romania împreună cu Dreamstime, pe 20 februarie 2014, de la ora 18:00.

Împreună cu Viorel Dudău, Senior Editor al Dreamstime, una dintre cele mai mari bănci de imagini din lume, vom discuta despre:

Ce tipuri de imagini poți găsi pe băncile de imagini și cum le poți utiliza.
Tipuri de rezoluții și suporturi.
Drepturi de autor și licențiere.

Dacă faci parte dintr-o organizație neguvernamentală membră a comunității TechSoup, înscrie-te la trainingul gratuit completând acest formular online.

Vrei să participi la webinar însă ONG-ul pe care-l reprezinți nu face parte din comunitatea TechSoup? Urmează 3 pași simpli și înscrie-ți gratuit organizația neguvernamentală în cea mai mare comunitate de ONG-uri interesate de tehnologie:

– fă-ți un cont de utilizator nou
adaugă organizația pe care o reprezenți
– completează formularul de înregistrare al organizației și încărcă documentele organizației: Certificatul Fiscal, Statutul și Certificatul de Înregistrare în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor.

După înscriere, vei putea participa la traininguri online și vei avea acces gratuit la resurse de învățare despre tehnologie.

Detalii logistice pentru webinariile organizate de TechSoup România

– Scrie numele complet al ONG-ului pe care-l reprezenți și folosiți pentru înscriere adresa de e-mail pe care o folosești pentru organizația cu care te-ai înscris. Ne va ajuta sa va găsim mult mai ușor în baza noastră de date.
– Pot participa la webinarii până la 3 participanți din partea aceleiași organizații neguvernamentale. Ne ajuta să putem avea alături de noi cât mai multe organizații neguvernamentale.
– Platforma noastră de webinarii susține doar 100 de utilizatori online, locurile se ocupă în ordinea intrării online în webinar.
– Dacă faci parte dintr-o organizație neguvernamentală membră în comunitatea TechSoup România și nu poți participa la webinar, ne poți solicita oricând înregistrarea webinarului sau a celorlalte traininguri online susținute de noi prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro.
– Conectează-te la webinar cu câteva minute înainte de începerea webinarului, veți avea de instalat câteva pluginuri pentru funcționarea sistemului de webinarii.
– Nu uita să utilizezi pentru webinar aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o pentru înregistrarea la webinar.

Pentru întrebări suplimentare sau îndrumări, o puteți contacta pe Mădălina Oprișan la contact (at) techsoup (punct) ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.