Webinar gratuit despre fotografia de calatorie sustinut de Andy Katz

Fotograful Andy Katz va sustine un webinar gratuit despre fotografia de calatorie miercuri, 27 martie 2013.

Andy Katz webinar
Andy Katz

O scurta paranteza pentru cei ce nu stiu: webinar este varianta scurta a Web-based seminar, adica o conferinta / intalnire desfasurata pe Internet.

Chiar daca webinar-ul sustinut de fotograful Andy Katz este gratuit, fiind sponsorizat de firma producatoare de colorimetre X-rite, totusi trebuie sa va inscrieti online.
Miercuri, 27 martie 2013, vor fi doua sesiunui: de la ora 17 (ora României) si de la ora 20.

In acest webinar Andy Katz va discuta despre cum se calatoreste cu echipamentul foto, gasirea locurilor pentru fotografiat , despre compozitie si lumina. Andy va vorbi despre modul in care el comunica cu oamenii, asculta povestile lor, si creeaza relatiile care ii permit sa captureze portrete frumoase si revelatoare.

Andy Katz foloseste aparatele foto Sony Alpha a99 si Cyber-shot RX1, iar pentru management-ul de culoare utilizeaza X-Rite ColorChecker Passport, i1Display Pro si i1Publish Pro.

Nu uitati sa va inregistrati, iar daca doriti sa aflati si niste ponturi impartasite de blogger-ul de turism Melvin Bocher de la TravelDudes, cititi si articolul Conferinta “Travel Social Media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.