Wi-Fi gratuit in patru parcuri din Sectorul 1 al Bucurestiului

Astazi, sambata, 12 iunie, am trecut prin parcul Kiseleff din Bucuresti, sa vad daca este pornita fantana arteziana de acolo, in ideaa de a o fotografia cu unul din filtrele imprumutate de la un prieten si am observat ca parcul are, mai nou, chiar si wi-fi gratuit.

parcul Kiseleff  bucuresti
wifi gratuit parcul Kiseleff

De pe internet am aflat ca primaria sectorului 1 al Bucurestiului a hotarat ca patru din parcurile sectorului sa fie “dotate” cu retele wi-fi cu acces gratuit.

In parcul Kiseleff zona cu wi-fi gratuit este cuprinsa intre Str. Barbu Stefanescu Delavrancea si Sos. Kiseleff.

wifi gratuit bucuresti sector 1
retea wi-fi

Celelalte 3 parcuri din sectorul 1 al Capitalei sunt: Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str. Subcetate si Bd. Bucurestii Noi), Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria.

Accesul la internet este liber, fara parola, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restrictionate.

wifi gratuit bucuresti parc
wifi

Conform informatiilor oficiale “Conexiunea internationala la internet este realizata la o viteza de transfer de 10 Mb/secunda, iar pentru conexiunea metropolitan viteza disponibila este de 100 Mb/secunda.”

Oare automatele de cafea cu wi-fi gratuit mai sunt prin oras?

PS: am sa revin si cu pozele fantanii arteziene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.